|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:07 pm
Akiko Tamashii opcy Ozzwald BeeWolf_san Akiko Tamashii Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) ja nikogo tu nie wpraszalam razz WON! Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. jak sie baby nie bije to w niej serce gnije... o tyle wam powiem... blaugh co mo do powiedzenia na ten temat Koran??? KORAN Przeto cnotliwe kobiety są pokorne i zachowują w skrytości to, co zachował Bóg. I napominajcie te, których nieposłuszeństwa się boicie, pozostawiajcie je w łożach i bijcie je! ta koran to ktos niewyzyty pisal xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Labudziak BeeWolf_san Ja- Yosei BeeWolf_san Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. ...a ja sie z tego usmialem xd xd Ta zajebiscie smieszne. szczerze, to ja bym sie sprzeszył po takim czyms ^^ Kurwa, co to jest, PRzychodzi człowiek ja mu opowiadam jacy to fajni jestescie a tu zonk... Wyprowadzam sie z tad, ... po co blokować gildie przed spamerami trzeba ja zablokować przed wami..... xp ale... ja ją ładnie przywitałam... byłam miła sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald jeden egzamin w plecy... to co moze zaszalejemy razem tej nocy... *patrzy w oczy* nie cie szaleć sad cie zdac.. i przestać sie wreszcie bac... sad bylo jush tak dobrze w ciagu dnia.. a teraz znowu ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:08 pm
~~lena-undesaid~~ Falcone ~~lena-undesaid~~ wiecie co?? Normalnie wam powiem... za szybko te notki lecą, pogubiłam sie xd wiesz bywały czasy ze leciały o wieeeeeleeee szybciej sweatdrop wiem... ale mi sie terqaz nie chce skupiac, i nie jestem kompletnie w temacie... ...i mnie ignoruja blaugh nie martw sie *głaszcze * mnie tez czesto ignorowali........... albo nie ignorowali to za powazne byli zjeci omawianiem tematu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Lethiel M-Teen heart domokun heart Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Bo miłość to żaden film w żadnym kinie Ani r80;e ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w d22; Drugie ciągnie je ku g heart domokun heart mraaaaaaaauuuuuuuuuurrrrrrr whee whee whee heart heart heart o jak ja kocham to miejsce tu jest tyle policji czuje sie bezpiecznie kochanie czeeemu szepczesz !!! mozemy byc spokojni !! opoosćmy rece.. opoosćmy rece... nio czego chcieć więcej !! heart heart heart uuu *słucha zaciekawiona* co to!? AKI CICHO!!!!!!!!!!!!!!!!! *pokazuje na ozza* tam masz mnostwo świezej krwi xd *robi sie nie widzialna* ale on ma skazona krew! nie chce sie otruch xp krwiiiiiiiii domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...no pewnie - i dlatego sie smieje ty debilu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:09 pm
dobra -_- czy kto kolwiek mnie zauwazył????? *macha.. konczynami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:09 pm
Ja- Yosei opcy eeee... wiesz co to jest "sarkazm"? ...no pewnie - i dlatego sie smieje czyli nie wiesz......... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:10 pm
Omega Sun Ja- Yosei ...nom ...bo tak wchodze i patrze posty a la "Aki wystraszylas nowa" ...to sie wracam ...a tam te teksty "nie chcemy nowych! WON!" ...naprawde mnie to rozbawilo xd Fajnie bys sie poczul jakby Ciebie tak ktos przywital xp ? ...znajac siebie to bym mial to w dupie - albo zaczalbym sie klocic - a nie tak zniknal ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald jeden egzamin w plecy... to co moze zaszalejemy razem tej nocy... *patrzy w oczy* nie cie szaleć sad cie zdac.. i przestać sie wreszcie bac... sad bylo jush tak dobrze w ciagu dnia.. a teraz znowu .. to sobie poskacz probujac siegnac sufitu... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat BeeWolf_san Kurwa, co to jest, PRzychodzi człowiek ja mu opowiadam jacy to fajni jestescie a tu zonk... Wyprowadzam sie z tad, ... po co blokować gildie przed spamerami trzeba ja zablokować przed wami..... xp ale... ja ją ładnie przywitałam... byłam miła sad ja zawsze łądnie witam nowych ................ przedstawiam sie i wogule ........... ale teraz mni nei było wiec nie moja wina 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ja- Yosei ...no pewnie - i dlatego sie smieje ty debilu... ...pfff xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:11 pm
BeeWolf_san As mnie wkurwiła ...
pierdole was. nie bądź zły... ja naprawde chciałam poznać nową... a ona się nas wystraszyła sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:11 pm
Ozzwald Lethiel Ozzwald jeden egzamin w plecy... to co moze zaszalejemy razem tej nocy... *patrzy w oczy* nie cie szaleć sad cie zdac.. i przestać sie wreszcie bac... sad bylo jush tak dobrze w ciagu dnia.. a teraz znowu .. to sobie poskacz probujac siegnac sufitu... blaugh O.o .. nio wlasnie ninja .. przypomnialeś mi... dosyć proob !! domokun *wspina mu sie po ramieniu* *staje mu na glowie* *wyciaga lapke i siega sufitu* whee whee whee Labu.. przeciesh cie witalam stare crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:12 pm
Kitty ShadowCat nie bądź zły... ja naprawde chciałam poznać nową... a ona się nas wystraszyła sad wyluzuj, akurat o ciebie tu nie chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|