|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:02 pm
Akiko Tamashii xd jakie to nieprawdopodobne , ne? ...hie hie - strasznie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:03 pm
Ozzwald BeeWolf_san Akiko Tamashii Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) ja nikogo tu nie wpraszalam razz WON! Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. jak sie baby nie bije to w niej serce gnije... o tyle wam powiem... blaugh co mo do powiedzenia na ten temat Koran??? KORAN Przeto cnotliwe kobiety są pokorne i zachowują w skrytości to, co zachował Bóg. I napominajcie te, których nieposłuszeństwa się boicie, pozostawiajcie je w łożach i bijcie je!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel M-Teen heart domokun heart Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Bo miłość to żaden film w żadnym kinie Ani r80;e ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w d22; Drugie ciągnie je ku g heart domokun heart mraaaaaaaauuuuuuuuuurrrrrrr whee whee whee heart heart heart o jak ja kocham to miejsce tu jest tyle policji czuje sie bezpiecznie kochanie czeeemu szepczesz !!! mozemy byc spokojni !! opoosćmy rece.. opoosćmy rece... nio czego chcieć więcej !! heart heart heart KRWIIIIIIIIIII!!!!!!!! scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ~~lena-undesaid~~ wiecie co?? Normalnie wam powiem... za szybko te notki lecą, pogubiłam sie xd wiesz bywały czasy ze leciały o wieeeeeleeee szybciej sweatdrop a bywały takowe.. *przypomina mu sie pierwsze RPG *XD co tam sie działo.. newiele z was o tym wie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:04 pm
Ozzwald Lethiel Ja- Yosei Lethiel piiiiiiiiisk... wrzaaaaaaaaaask !!!! gonk crying gonk ... przeprasham ......... booje sieeee znowu crying crying crying ...ze co? matoora ;(no juz dobrze.. *przytula* sad *przytuuuuuuuul* wiedzialam ze tak bedzie... dam rade.. ale sie boje crying .. a jak nie wydooshe z siebie slowa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Lethiel M-Teen heart domokun heart Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Bo miłość to żaden film w żadnym kinie Ani r80;e ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w d22; Drugie ciągnie je ku g heart domokun heart mraaaaaaaauuuuuuuuuurrrrrrr whee whee whee heart heart heart o jak ja kocham to miejsce tu jest tyle policji czuje sie bezpiecznie kochanie czeeemu szepczesz !!! mozemy byc spokojni !! opoosćmy rece.. opoosćmy rece... nio czego chcieć więcej !! heart heart heart KRWIIIIIIIIIII!!!!!!!! scream domokun jak jest pierwszy raz to bez krwi sie nie obejdzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ja- Yosei BeeWolf_san Ja- Yosei BeeWolf_san Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. ...a ja sie z tego usmialem xd xd Ta zajebiscie smieszne. ...nom ...bo tak wchodze i patrze posty a la "Aki wystraszylas nowa" ...to sie wracam ...a tam te teksty "nie chcemy nowych! WON!" ...naprawde mnie to rozbawilo xd xd jakie to nieprawdopodobne , ne? As mnie wkurwiła ...
pierdole was.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel M-Teen heart domokun heart Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Bo miłość to żaden film w żadnym kinie Ani r80;e ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w d22; Drugie ciągnie je ku g heart domokun heart mraaaaaaaauuuuuuuuuurrrrrrr whee whee whee heart heart heart o jak ja kocham to miejsce tu jest tyle policji czuje sie bezpiecznie kochanie czeeemu szepczesz !!! mozemy byc spokojni !! opoosćmy rece.. opoosćmy rece... nio czego chcieć więcej !! heart heart heart uuu *słucha zaciekawiona* co to!? AKI CICHO!!!!!!!!!!!!!!!!! *pokazuje na ozza* tam masz mnostwo świezej krwi xd *robi sie nie widzialna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei BeeWolf_san Ja- Yosei BeeWolf_san Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. ...a ja sie z tego usmialem xd xd Ta zajebiscie smieszne....nom ...bo tak wchodze i patrze posty a la "Aki wystraszylas nowa" ...to sie wracam ...a tam te teksty "nie chcemy nowych! WON!" ...naprawde mnie to rozbawilo xd eeee... wiesz co to jest "sarkazm"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:05 pm
opcy Ozzwald BeeWolf_san Akiko Tamashii Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) ja nikogo tu nie wpraszalam razz WON! Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. jak sie baby nie bije to w niej serce gnije... o tyle wam powiem... blaugh co mo do powiedzenia na ten temat Koran??? KORAN Przeto cnotliwe kobiety są pokorne i zachowują w skrytości to, co zachował Bóg. I napominajcie te, których nieposłuszeństwa się boicie, pozostawiajcie je w łożach i bijcie je! ta koran to ktos niewyzyty pisal xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:05 pm
Lethiel Ozzwald Lethiel Ja- Yosei Lethiel piiiiiiiiisk... wrzaaaaaaaaaask !!!! gonk crying gonk ... przeprasham ......... booje sieeee znowu crying crying crying ...ze co? matoora ;(no juz dobrze.. *przytula* sad *przytuuuuuuuul* wiedzialam ze tak bedzie... dam rade.. ale sie boje crying .. a jak nie wydooshe z siebie slowa sad jeden egzamin w plecy... to co moze zaszalejemy razem tej nocy... *patrzy w oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:06 pm
Ja- Yosei ...nom ...bo tak wchodze i patrze posty a la "Aki wystraszylas nowa" ...to sie wracam ...a tam te teksty "nie chcemy nowych! WON!" ...naprawde mnie to rozbawilo xd Fajnie bys sie poczul jakby Ciebie tak ktos przywital xp ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Lethiel M-Teen heart domokun heart Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Bo miłość to żaden film w żadnym kinie Ani r80;e ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w d22; Drugie ciągnie je ku g heart domokun heart mraaaaaaaauuuuuuuuuurrrrrrr whee whee whee heart heart heart o jak ja kocham to miejsce tu jest tyle policji czuje sie bezpiecznie kochanie czeeemu szepczesz !!! mozemy byc spokojni !! opoosćmy rece.. opoosćmy rece... nio czego chcieć więcej !! heart heart heart uuu *słucha zaciekawiona* co to!? to jest genialne !!! happysad : "wroocimy tu jeszcze" whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ~~lena-undesaid~~ wiecie co?? Normalnie wam powiem... za szybko te notki lecą, pogubiłam sie xd wiesz bywały czasy ze leciały o wieeeeeleeee szybciej sweatdrop wiem... ale mi sie terqaz nie chce skupiac, i nie jestem kompletnie w temacie... ...i mnie ignoruja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:07 pm
opcy Ja- Yosei BeeWolf_san Ja- Yosei BeeWolf_san Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. ...a ja sie z tego usmialem xd xd Ta zajebiscie smieszne....nom ...bo tak wchodze i patrze posty a la "Aki wystraszylas nowa" ...to sie wracam ...a tam te teksty "nie chcemy nowych! WON!" ...naprawde mnie to rozbawilo xd eeee... wiesz co to jest "sarkazm"? ...no pewnie - i dlatego sie smieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|