|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:56 pm
BeeWolf_san Ja- Yosei BeeWolf_san Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. ...a ja sie z tego usmialem xd xd Ta zajebiscie smieszne. szczerze, to ja bym sie sprzeszył po takim czyms ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:56 pm
Falcone Lethiel piiiiiiiiisk... wrzaaaaaaaaaask !!!! gonk crying gonk ... przeprasham ......... booje sieeee znowu crying crying crying czego question ? ......... czekaj wiem wiem napewno "zaczarowanego pierniczka"wlasnie! irytuje mnie zaczarowany pierniczek! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:57 pm
BeeWolf_san Akiko Tamashii Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) ja nikogo tu nie wpraszalam razz WON! Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. jak sie baby nie bije to w niej serce gnije... o tyle wam powiem... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Akiko Tamashii Kitty ShadowCat Akiko Tamashii Kitty ShadowCat da mi ktoś pomysł na opowiadanie sensacyjno-kryminalne? xp babka zachodzi w ciaze w wieku 12 lat (jest to mozliwe?) a ojcem jest miejscowy narkoman ktory posiada lat 40 <-- sensacja! zeby nikt sie o tym nie mogl dowiedziec tza zabic dziecko albo ta babke....tak wiec facet zabija dziecko zrzucaja babke ze schodow a ona tak tego faceta kocha ze postanowila sie zemscic i go zamordowala xp domokun thx heart ale jednak nie skorzystam... sweatdrop loooo....obraze sie! scream domokun widzisz, nikt nie skarzysta z twojego pomysłu (jakże orginalnego) zrob sama komiks .. o tej fabule XD pomysle nad tym wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak BeeWolf_san Ja- Yosei BeeWolf_san Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. ...a ja sie z tego usmialem xd xd Ta zajebiscie smieszne. szczerze, to ja bym sie sprzeszył po takim czyms ^^ Kurwa, co to jest, PRzychodzi człowiek ja mu opowiadam jacy to fajni jestescie a tu zonk... Wyprowadzam sie z tad, ... po co blokować gildie przed spamerami trzeba ja zablokować przed wami..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:58 pm
Ja- Yosei Lethiel piiiiiiiiisk... wrzaaaaaaaaaask !!!! gonk crying gonk ... przeprasham ......... booje sieeee znowu crying crying crying ...ze co? matoora ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Falcone Lethiel piiiiiiiiisk... wrzaaaaaaaaaask !!!! gonk crying gonk ... przeprasham ......... booje sieeee znowu crying crying crying czego question ? ......... czekaj wiem wiem napewno "zaczarowanego pierniczka"wlasnie! irytuje mnie zaczarowany pierniczek! scream mnie nie irytuje ja sie go boje ............. on jest straszny i takie ten ZACZAROWANY xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wiecie co?? Normalnie wam powiem... za szybko te notki lecą, pogubiłam sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Akiko Tamashii Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) ja nikogo tu nie wpraszalam razz WON! Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. jak sie baby nie bije to w niej serce gnije... o tyle wam powiem... blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ja- Yosei BeeWolf_san Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. ...a ja sie z tego usmialem xd xd Ta zajebiscie smieszne. ...nom ...bo tak wchodze i patrze posty a la "Aki wystraszylas nowa" ...to sie wracam ...a tam te teksty "nie chcemy nowych! WON!" ...naprawde mnie to rozbawilo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:59 pm
~~lena-undesaid~~ wiecie co?? Normalnie wam powiem... za szybko te notki lecą, pogubiłam sie xd wiesz bywały czasy ze leciały o wieeeeeleeee szybciej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:00 pm
Lethiel Ja- Yosei Lethiel piiiiiiiiisk... wrzaaaaaaaaaask !!!! gonk crying gonk ... przeprasham ......... booje sieeee znowu crying crying crying ...ze co? matoora ;(no juz dobrze.. *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:01 pm
M-Teen heart domokun heart Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Bo miłość to żaden film w żadnym kinie Ani r80;e ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w d22; Drugie ciągnie je ku g heart domokun heart mraaaaaaaauuuuuuuuuurrrrrrr whee whee whee heart heart heart o jak ja kocham to miejsce tu jest tyle policji czuje sie bezpiecznie kochanie czeeemu szepczesz !!! mozemy byc spokojni !! opoosćmy rece.. opoosćmy rece... nio czego chcieć więcej !! heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:01 pm
Ja- Yosei BeeWolf_san Ja- Yosei BeeWolf_san Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. ...a ja sie z tego usmialem xd xd Ta zajebiscie smieszne. ...nom ...bo tak wchodze i patrze posty a la "Aki wystraszylas nowa" ...to sie wracam ...a tam te teksty "nie chcemy nowych! WON!" ...naprawde mnie to rozbawilo xd xd jakie to nieprawdopodobne , ne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|