|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:49 pm
4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee *przytuuuuuul labu* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:50 pm
Akiko Tamashii Kitty ShadowCat da mi ktoś pomysł na opowiadanie sensacyjno-kryminalne? xp babka zachodzi w ciaze w wieku 12 lat (jest to mozliwe?) a ojcem jest miejscowy narkoman ktory posiada lat 40 <-- sensacja! zeby nikt sie o tym nie mogl dowiedziec tza zabic dziecko albo ta babke....tak wiec facet zabija dziecko zrzucaja babke ze schodow a ona tak tego faceta kocha ze postanowila sie zemscic i go zamordowala xp domokun troche przesadzone XD ... 40 letni narkoman dostanie zawał przed orgazmem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:51 pm
Akiko Tamashii Kitty ShadowCat da mi ktoś pomysł na opowiadanie sensacyjno-kryminalne? xp babka zachodzi w ciaze w wieku 12 lat (jest to mozliwe?) a ojcem jest miejscowy narkoman ktory posiada lat 40 <-- sensacja! zeby nikt sie o tym nie mogl dowiedziec tza zabic dziecko albo ta babke....tak wiec facet zabija dziecko zrzucaja babke ze schodow a ona tak tego faceta kocha ze postanowila sie zemscic i go zamordowala xp domokun thx heart ale jednak nie skorzystam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Akiko Tamashii M-Teen Ozzwald Akiko Tamashii MRAAAAAAA!!! domokun Krwi!!!!!!!!! Krwi!!!!!!!! *wyrywa sie* domokun goracej kobiety!!!! goracej kobiety!!!! goracej kobiety!!!! domokun blaugh *pada na ziemie turalajac sie ze smiechu* BUHAHAHAHAHAHA xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd *dopada ja i gryzie noge* grrrrrrrrrrrrrr domokun KRWIII!!!!!! *szarpie* scream demonie! *cegła pojawia sie w jej dłoni, uderza nia aki mocno w głowe* *ta pada* troche se poleżysz, jak cie pozbieraja to moze nabierzesz szacunku do tych zielonych *otrzepuje sie * hm! domokun X_x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj ^^ *cmok w polik* wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Kitty ShadowCat da mi ktoś pomysł na opowiadanie sensacyjno-kryminalne? xp babka zachodzi w ciaze w wieku 12 lat (jest to mozliwe?) a ojcem jest miejscowy narkoman ktory posiada lat 40 <-- sensacja! zeby nikt sie o tym nie mogl dowiedziec tza zabic dziecko albo ta babke....tak wiec facet zabija dziecko zrzucaja babke ze schodow a ona tak tego faceta kocha ze postanowila sie zemscic i go zamordowala xp domokun lol bujna wyobraznia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:53 pm
...ej, ej ...nie zycze sobie, zeby mi ktos Aki bil ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Akiko Tamashii Kitty ShadowCat da mi ktoś pomysł na opowiadanie sensacyjno-kryminalne? xp babka zachodzi w ciaze w wieku 12 lat (jest to mozliwe?) a ojcem jest miejscowy narkoman ktory posiada lat 40 <-- sensacja! zeby nikt sie o tym nie mogl dowiedziec tza zabic dziecko albo ta babke....tak wiec facet zabija dziecko zrzucaja babke ze schodow a ona tak tego faceta kocha ze postanowila sie zemscic i go zamordowala xp domokun thx heart ale jednak nie skorzystam... sweatdrop loooo....obraze sie! scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat da mi ktoś pomysł na opowiadanie sensacyjno-kryminalne? xp przypomnij sobie fimy noir - on, detektyw zmeczony zyciem, ona piekna klientka z mroczna przeszloscia, gangsterzy, alkohol, dawne grzechy, sledztwo, nazisci i dranie bez skrupulow. i to nie moze sie dobrze skonczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
piiiiiiiiisk... wrzaaaaaaaaaask !!!! gonk crying gonk ... przeprasham ......... booje sieeee znowu crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Kitty ShadowCat Akiko Tamashii Kitty ShadowCat da mi ktoś pomysł na opowiadanie sensacyjno-kryminalne? xp babka zachodzi w ciaze w wieku 12 lat (jest to mozliwe?) a ojcem jest miejscowy narkoman ktory posiada lat 40 <-- sensacja! zeby nikt sie o tym nie mogl dowiedziec tza zabic dziecko albo ta babke....tak wiec facet zabija dziecko zrzucaja babke ze schodow a ona tak tego faceta kocha ze postanowila sie zemscic i go zamordowala xp domokun thx heart ale jednak nie skorzystam... sweatdrop loooo....obraze sie! scream domokun widzisz, nikt nie skarzysta z twojego pomysłu (jakże orginalnego) zrob sama komiks .. o tej fabule XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:55 pm
Ja- Yosei BeeWolf_san Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. ...a ja sie z tego usmialem xd xd Ta zajebiscie smieszne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:55 pm
Lethiel piiiiiiiiisk... wrzaaaaaaaaaask !!!! gonk crying gonk ... przeprasham ......... booje sieeee znowu crying crying crying czego question ? ......... czekaj wiem wiem napewno "zaczarowanego pierniczka"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:56 pm
Lethiel piiiiiiiiisk... wrzaaaaaaaaaask !!!! gonk crying gonk ... przeprasham ......... booje sieeee znowu crying crying crying ...ze co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:56 pm
Falcone Lethiel piiiiiiiiisk... wrzaaaaaaaaaask !!!! gonk crying gonk ... przeprasham ......... booje sieeee znowu crying crying crying czego question ? ......... czekaj wiem wiem napewno "zaczarowanego pierniczka"niee !!!! matoooooooory !!!!! crying crying gonk crying gonk crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|