|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:37 pm
Akiko Tamashii MRAAAAAAA!!! domokun Krwi!!!!!!!!! Krwi!!!!!!!! *wyrywa sie* domokun goracej kobiety!!!! goracej kobiety!!!! goracej kobiety!!!! domokun blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:38 pm
Ozzwald Akiko Tamashii MRAAAAAAA!!! domokun Krwi!!!!!!!!! Krwi!!!!!!!! *wyrywa sie* domokun goracej kobiety!!!! goracej kobiety!!!! goracej kobiety!!!! domokun blaugh *pada na ziemie turalajac sie ze smiechu* BUHAHAHAHAHAHA xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:39 pm
Wsiaklem totalnie: Yann Tiersen - ten kompozytor od muzyki z Amelii, na albumie z 1998 - Le Phare ma taki wspanialy utworek ok. 3 minut - monochrome. przecudowny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:40 pm
jak to tak bez pukania... a co jesli bym walil niemca po kasku... prosze wyjsc, zapukac i wejsc jeszcze raz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:40 pm
M-Teen Ozzwald Akiko Tamashii MRAAAAAAA!!! domokun Krwi!!!!!!!!! Krwi!!!!!!!! *wyrywa sie* domokun goracej kobiety!!!! goracej kobiety!!!! goracej kobiety!!!! domokun blaugh *pada na ziemie turalajac sie ze smiechu* BUHAHAHAHAHAHA xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd *dopada ja i gryzie noge* grrrrrrrrrrrrrr domokun KRWIII!!!!!! *szarpie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:41 pm
racqel Wsiaklem totalnie: Yann Tiersen - ten kompozytor od muzyki z Amelii, na albumie z 1998 - Le Phare ma taki wspanialy utworek ok. 3 minut - monochrome. przecudowny! zaraz sprawdze czy jest na mule! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:41 pm
uparciuch uparciuch uparciuch tralalalalalala xd domokun *włącza 'Jeszcze, jeszcze' * heart domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:42 pm
Kitty ShadowCat *rozgląda siem po pokoiq...* sad widzish Aki.... spłoshyłaś nową crying crying xd jeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj!!!!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald jak to tak bez pukania... a co jesli bym walil niemca po kasku... prosze wyjsc, zapukac i wejsc jeszcze raz... *odwraca sie* *wychodzi grzecznie* *puk puk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald jak to tak bez pukania... a co jesli bym walil niemca po kasku... prosze wyjsc, zapukac i wejsc jeszcze raz... xd xd nio wiesh... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald jak to tak bez pukania... a co jesli bym walil niemca po kasku... prosze wyjsc, zapukac i wejsc jeszcze raz... *odwraca sie* *wychodzi grzecznie* *puk puk* prosie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:43 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald jak to tak bez pukania... a co jesli bym walil niemca po kasku... prosze wyjsc, zapukac i wejsc jeszcze raz... xd xd nio wiesh... xd wiem ze jestem bardzo bezposredni i nie tylko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:43 pm
opcy racqel Wsiaklem totalnie: Yann Tiersen - ten kompozytor od muzyki z Amelii, na albumie z 1998 - Le Phare ma taki wspanialy utworek ok. 3 minut - monochrome. przecudowny! zaraz sprawdze czy jest na mule! xd i jeszcze "Rue Des Cascades" i "Tout Est Calme" sobie wessij.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:44 pm
Akiko Tamashii M-Teen Ozzwald Akiko Tamashii MRAAAAAAA!!! domokun Krwi!!!!!!!!! Krwi!!!!!!!! *wyrywa sie* domokun goracej kobiety!!!! goracej kobiety!!!! goracej kobiety!!!! domokun blaugh *pada na ziemie turalajac sie ze smiechu* BUHAHAHAHAHAHA xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd *dopada ja i gryzie noge* grrrrrrrrrrrrrr domokun KRWIII!!!!!! *szarpie* scream demonie! *cegła pojawia sie w jej dłoni, uderza nia aki mocno w głowe* *ta pada* troche se poleżysz, jak cie pozbieraja to moze nabierzesz szacunku do tych zielonych *otrzepuje sie * hm! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|