|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:31 pm
M-Teen Akiko Tamashii Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) ja nikogo tu nie wpraszalam razz WON! a pfe! whee blaugh *klepu klep aki po policzkach* ty schizolcu czemuś wylazła z klatki.. miałas być dobra dziewczynka xd cicho siedz! *chowa lancuchy pod kanape* razz grrrrr domokun WON! nie chcemy tu nowych!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:32 pm
Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) czesc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:32 pm
IDEAL - taki napis w skali milimetrowej wlasnie zauwazylem na suwaku swojej bluzy blaugh
plumm!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:33 pm
racqel IDEAL - taki napis w skali milimetrowej wlasnie zauwazylem na suwaku swojej bluzy blaugh plumm! hejka! Now Playing: Tricky [Pre-Millenium Tension #05] Makes Me Wanna Die [4:02]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:34 pm
popsulem zapalniczke.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) ja nikogo tu nie wpraszalam razz WON! *zatyka jej usta*nuuuu nuuu sweatdrop bo siem dziewczyna zrazi do guildi whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii M-Teen Akiko Tamashii Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) ja nikogo tu nie wpraszalam razz WON! a pfe! whee blaugh *klepu klep aki po policzkach* ty schizolcu czemuś wylazła z klatki.. miałas być dobra dziewczynka xd cicho siedz! *chowa lancuchy pod kanape* razz grrrrr domokun WON! nie chcemy tu nowych! *przytrzymuje ją* aj ty! *zatyka jej usta nowowyczarowana watą* 8wpycha głeboko do buzi waciki, zeby nie mogla wypluc* whee *sadza na fotelu* *pzrytula* *lepie po plecach* a teraz ładnie chepnij to juz pora pokalcyjna w sam raz na bekanie > burp< xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) witka......... moj fanatyk Evy brachol pyta sie z kad masz ten obrazeczek pod postem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:35 pm
Akiko Tamashii opcy Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) witka......... moj fanatyk Evy brachol pyta sie z kad masz ten obrazeczek pod postem Siara mu dal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:36 pm
M-Teen Akiko Tamashii M-Teen Akiko Tamashii Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) ja nikogo tu nie wpraszalam razz WON! a pfe! whee blaugh *klepu klep aki po policzkach* ty schizolcu czemuś wylazła z klatki.. miałas być dobra dziewczynka xd cicho siedz! *chowa lancuchy pod kanape* razz grrrrr domokun WON! nie chcemy tu nowych! *przytrzymuje ją* aj ty! *zatyka jej usta nowowyczarowana watą* 8wpycha głeboko do buzi waciki, zeby nie mogla wypluc* whee *sadza na fotelu* *pzrytula* *lepie po plecach* a teraz ładnie chepnij to juz pora pokalcyjna w sam raz na bekanie > burp< xd xd xd MRAAAAAAA!!! domokun Krwi!!!!!!!!! Krwi!!!!!!!! *wyrywa sie* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:36 pm
Akiko Tamashii opcy Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) witka......... moj fanatyk Evy brachol pyta sie z kad masz ten obrazeczek pod postem z artbooka: Gainax Top 150 ukradlem kumplowi..... nie wiem skad go sciagnal....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:37 pm
*rozgląda siem po pokoiq...* sad widzish Aki.... spłoshyłaś nową crying crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|