|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:57 am
Nie liczy się nic licza się przyspieszone tętna tralalala heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:58 am
Akiko Tamashii opcy Akiko Tamashii opcy aha...... czyli ja jak zwykle niedoiformowany..... *idzie powalic glowa w sciane* chcesz noz? po co walic nozem w sciane? _-_ noz do podciecia se zyl! nie se tylko sobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:58 am
Akiko Tamashii opcy Akiko Tamashii opcy aha...... czyli ja jak zwykle niedoiformowany..... *idzie powalic glowa w sciane* chcesz noz? po co walic nozem w sciane? _-_ noz do podciecia se zyl! ja juz jestem martwy........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:59 am
Ozzwald Akiko Tamashii opcy Akiko Tamashii opcy aha...... czyli ja jak zwykle niedoiformowany..... *idzie powalic glowa w sciane* chcesz noz? po co walic nozem w sciane? _-_ noz do podciecia se zyl! nie se tylko sobie... lepiej mnie nie denerwoj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuli crying crying mówię tak bo mi się nudzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuli crying crying mówię tak bo mi się nudzi xp jak ci sie nudzi to sie rozbierz i pilnuj ubrania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:00 pm
Kitty ShadowCat niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuli crying crying mówię tak bo mi się nudzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:01 pm
Kitty ShadowCat niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuli crying crying mówię tak bo mi się nudzi xp nie chce mi sie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:01 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuli crying crying mówię tak bo mi się nudzi xp jak ci sie nudzi to sie rozbierz i pilnuj ubrania... eeee tam... to jest za nudne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dodałem zdjątko Saracenka do Naszej Galerii xd
Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Nie liczy się nic licza się przyspieszone tętna tralalala heart blaugh tak co jest coś biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 12:03 pm
PointZer0 Dodałem zdjątko Saracenka do Naszej Galerii xd Witam wszystkich dobry wieczor...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|