|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:45 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz wskoczył do niej szybko> jeszcze czegoś? heart Hehe starczy... ...na razie *^^* *przytula się* heh to mi powiedz kiedy skonczys sie to "na razie" Hm...już! heart Say, zapisz go w png..w jakimś lepszym programie szybciutko wink , wiec czego teraz sobie zyczysz? heart A co możesz zrobic? *^^* co tylko chcesz, a czego chcesz? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:45 pm
Sayokun działa!!! dzięki zaraz wciskam na photobucket Nie ma sprawy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:47 pm
Danii Chodzi ci o ten moment w którym wszystko sie wydaje i dowiadóją sie kim są te stwory a raczej tylko jedna osoba ta dziewczyna (pisze 2 raz ... wersja skrucona) nie nie o ten moment ... to tylko przechyliło szale film mnie zaczoł draznic ... gdy ten koleś dostał nozem .. a potem szopa .babka las .. no uciekinier wypas im sie udał już myslałemze bedzie akcja !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:49 pm
gotowe!!! biggrin
ciekawe ilu rzeczy pominąłem przy przerysowywaniu sweatdrop
wrazie czego piszcie jak coś zauważycie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:50 pm
Pisarz co tylko chcesz, a czego chcesz? heart *przysuwa się bliżej* *kładzie głowę na jego ramieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:54 pm
Delein Pisarz co tylko chcesz, a czego chcesz? heart *przysuwa się bliżej* *kładzie głowę na jego ramieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:00 pm
hmmm... sztywna atmosfera sie zrobila [wyjmuje zwoj pergaminu oraz piuro i atrament {czerwony twisted } i zaczyna cos skrobac]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:05 pm
Pisarz Delein Pisarz co tylko chcesz, a czego chcesz? heart *przysuwa się bliżej* *kładzie głowę na jego ramieniu* Ja też lubię ciepło... Jak na złość Siła Wyższa każe mi już kończyć... *całuje Pisarza* heart Do jutra... *zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:07 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz co tylko chcesz, a czego chcesz? heart *przysuwa się bliżej* *kładzie głowę na jego ramieniu* Ja też lubię ciepło... Jak na złość Siła Wyższa każe mi już kończyć... *całuje Pisarza* heart Do jutra... *zasypia* paa heart tez znikam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:11 pm
Las Rocas .... !!!! brama nr1 nr2 nr 3 ... co bierzecie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:18 pm
BeeWolf Las Rocas .... !!!! brama nr1 nr2 nr 3 ... co bierzecie ?? nr2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 3:15 pm
Dobranoc wam wszystkim, niech Loki ma was w swojej opiece wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 3:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 3:48 pm
warzywo the dark elf BeeWolf Las Rocas .... !!!! brama nr1 nr2 nr 3 ... co bierzecie ?? nr2 uf .. ... A no to wygrałeś .... ! wspaniała wycieczke po pacyfiku !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|