|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:16 am
opcy Ozzwald Kukus K@&$A... a miało nam być tak dobrze zostales wydymany i pozucony... jak "studentka" stosunkow miedzy narodowych na trasie Polska-Ukraina co tu duzo gadac... kolejny raz sie okazalo ze jestem zimnym draniem....... ucz mnie sensei... tez chce takim byc... wink kiti niezmiernie sie cieszymy... hip hip chura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:17 am
opcy Kitty ShadowCat udało mi się wejść.... jestem whee whee dobry....... *przytuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:17 am
ale dupa stare znowu nic mi sie nie kce _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:18 am
Akiko Tamashii ale dupa stare znowu nic mi sie nie kce _-_ nom... przyznam... fajniutka heart *gapi się na tyłek Aki* mogę pogłaskać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:20 am
Kukus Akiko Tamashii ale dupa stare znowu nic mi sie nie kce _-_ nom... przyznam... fajniutka heart *gapi się na tyłek Aki* mogę pogłaskać? stare *daje w pyst* nawet sie nie zblizaj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii ale dupa stare znowu nic mi sie nie kce _-_ ja bym troche przestawil twoje zdanie troche zmienil forme jednego wyrazu, czesc bym wywalil, a brzmialo by to tak: znowu dupy mi sie kce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy Ozzwald Kukus K@&$A... a miało nam być tak dobrze zostales wydymany i pozucony... jak "studentka" stosunkow miedzy narodowych na trasie Polska-Ukraina co tu duzo gadac... kolejny raz sie okazalo ze jestem zimnym draniem....... ucz mnie sensei... tez chce takim byc... wink kiti niezmiernie sie cieszymy... hip hip chura... Ozz *ładuje się na kolana* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:21 am
madchild Kukus madchild Kukus: Tak, o tym też, podobnie jak o wielu innych sprawach życiowych, o technice sadzenia ogórków i meandrach zagospodarowania terenu w zachodniej Australii ... w ogole jestem głupia jak but domokun uczciwa samoocena to pierwszy krok do rozwoju Wykaligrafuję sobie to piękne zdanie na pierwszej stronie pamiętniczka... i powysadzam diamentami albo ogórkami... rolleyes Ozzwaldzie? ty widział... młode to to takie a jakie już próbuje być cyniczne i zgorzkniałe... a potem się dziwi człowiek, że dwudziestka kłodą leży i nic pomóc nie chce w gestii wianka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:22 am
Ozzwald Akiko Tamashii ale dupa stare znowu nic mi sie nie kce _-_ ja bym troche przestawil twoje zdanie troche zmienil forme jednego wyrazu, czesc bym wywalil, a brzmialo by to tak: znowu dupy mi sie kce gonk ........... _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:24 am
Kukus madchild Kukus madchild Kukus: Tak, o tym też, podobnie jak o wielu innych sprawach życiowych, o technice sadzenia ogórków i meandrach zagospodarowania terenu w zachodniej Australii ... w ogole jestem głupia jak but domokun uczciwa samoocena to pierwszy krok do rozwoju Wykaligrafuję sobie to piękne zdanie na pierwszej stronie pamiętniczka... i powysadzam diamentami albo ogórkami... rolleyes Ozzwaldzie? ty widział... młode to to takie a jakie już próbuje być cyniczne i zgorzkniałe... a potem się dziwi człowiek, że dwudziestka kłodą leży i nic pomóc nie chce w gestii wianka z tym wiankiem to kwestia lenistwa... tez wole sobie polezec... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:25 am
Akiko Tamashii Ozzwald Akiko Tamashii ale dupa stare znowu nic mi sie nie kce _-_ ja bym troche przestawil twoje zdanie troche zmienil forme jednego wyrazu, czesc bym wywalil, a brzmialo by to tak: znowu dupy mi sie kce gonk ........... _-_ chyba na twoja pupe nie mam co liczyc... no trudno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:26 am
Ozzwald Akiko Tamashii Ozzwald Akiko Tamashii ale dupa stare znowu nic mi sie nie kce _-_ ja bym troche przestawil twoje zdanie troche zmienil forme jednego wyrazu, czesc bym wywalil, a brzmialo by to tak: znowu dupy mi sie kce gonk ........... _-_ chyba na twoja pupe nie mam co liczyc... no trudno... - -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:28 am
Kukus madchild Kukus madchild Kukus: Tak, o tym też, podobnie jak o wielu innych sprawach życiowych, o technice sadzenia ogórków i meandrach zagospodarowania terenu w zachodniej Australii ... w ogole jestem głupia jak but domokun uczciwa samoocena to pierwszy krok do rozwoju Wykaligrafuję sobie to piękne zdanie na pierwszej stronie pamiętniczka... i powysadzam diamentami albo ogórkami... rolleyes Ozzwaldzie? ty widział... młode to to takie a jakie już próbuje być cyniczne i zgorzkniałe... a potem się dziwi człowiek, że dwudziestka kłodą leży i nic pomóc nie chce w gestii wianka Ale to nie był cynizm, to była ironia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|