|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:46 am
mam dosyć... ide kogoś zabić domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Delein Miss_Karina spoko =^^= wytrzymam jeszcze troche bez Nightmare.... ;P whee ^^ Jeej, Przyjaciele lecą blaugh nienawidze seriali _^_ juz wole jakies filmy biggrin Nu to jeste jeden z dwóch seriali które lubię 3nodding Trzech, bo jeszcze South Park xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:47 am
Kukus mam dosyć... ide kogoś zabić domokun No, a już myślałam, że z tobą źle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grrrrr już myślałam że mi sie udało pozbyć tego wirusa >___< a nadal jak klikam na jakikolwiek link na gai czy to quest czy redirect czy cokolwiek to zawsze właczają mi sie jakieś inne strony i akurat nie te co potrzeba ;___;
Ja już nie wiem co z tym zrobić... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Miss_Karina Delein Miss_Karina spoko =^^= wytrzymam jeszcze troche bez Nightmare.... ;P whee ^^ Jeej, Przyjaciele lecą blaugh nienawidze seriali _^_ juz wole jakies filmy biggrin Nu to jeste jeden z dwóch seriali które lubię 3nodding Trzech, bo jeszcze South Park xd ja takich tasiemcowych nie lubie, ale za to "Sfore" lubiłam ogladac... Lena- Ozz tylko zartowal biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:48 am
Ozzwald moze ja ci pomoge w tym rżnieciu? wink ty najpierw obadaj port folio... a potem przemyśl tę wypowiedź
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild Grrrrr już myślałam że mi sie udało pozbyć tego wirusa >___< a nadal jak klikam na jakikolwiek link na gai czy to quest czy redirect czy cokolwiek to zawsze właczają mi sie jakieś inne strony i akurat nie te co potrzeba ;___; Ja już nie wiem co z tym zrobić... crying 1. Formacik 2. Nowy komp. 3. Kompa nie mieć wcale blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:50 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina Delein Miss_Karina spoko =^^= wytrzymam jeszcze troche bez Nightmare.... ;P whee ^^ Jeej, Przyjaciele lecą blaugh nienawidze seriali _^_ juz wole jakies filmy biggrin Nu to jeste jeden z dwóch seriali które lubię 3nodding Trzech, bo jeszcze South Park xd ja takich tasiemcowych nie lubie, ale za to "Sfore" lubiłam ogladac... Lena- Ozz tylko zartowal biggrin no cos ty.. mowilem powaznie... madchild chyba nie wirus... tylko spyware...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:50 am
witka ninja pomcy... jakie jest zastosowanie zwierciadel kulistych w zyciu codziennym?
aki: fajny sig ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:51 am
Delein madchild Grrrrr już myślałam że mi sie udało pozbyć tego wirusa >___< a nadal jak klikam na jakikolwiek link na gai czy to quest czy redirect czy cokolwiek to zawsze właczają mi sie jakieś inne strony i akurat nie te co potrzeba ;___; Ja już nie wiem co z tym zrobić... crying 1. Formacik 2. Nowy komp. 3. Kompa nie mieć wcale blaugh 1. Nie wiem jak zrobić 2. Nie wiem jak zrobić 3. Nie wiem jak zrobić blaugh Odpada sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:51 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina Delein Miss_Karina spoko =^^= wytrzymam jeszcze troche bez Nightmare.... ;P whee ^^ Jeej, Przyjaciele lecą blaugh nienawidze seriali _^_ juz wole jakies filmy biggrin Nu to jeste jeden z dwóch seriali które lubię 3nodding Trzech, bo jeszcze South Park xd ja takich tasiemcowych nie lubie, ale za to "Sfore" lubiłam ogladac... Lena- Ozz tylko zartowal biggrin ino wiem... ino sie kurde mol wrerwie zaraz na kompa... ino ozz... eek co za promyczek??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:52 am
madchild Delein madchild Grrrrr już myślałam że mi sie udało pozbyć tego wirusa >___< a nadal jak klikam na jakikolwiek link na gai czy to quest czy redirect czy cokolwiek to zawsze właczają mi sie jakieś inne strony i akurat nie te co potrzeba ;___; Ja już nie wiem co z tym zrobić... crying 1. Formacik 2. Nowy komp. 3. Kompa nie mieć wcale blaugh 1. Nie wiem jak zrobić 2. Nie wiem jak zrobić 3. Nie wiem jak zrobić blaugh Odpada sweatdrop a od dwana tak sie dzieje ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:53 am
Setsuna Dragonclaw witka ninja pomcy... jakie jest zastosowanie zwierciadel kulistych w zyciu codziennym? aki: fajny sig ninja Avsko! Zwierciadła kuliste...miałam to niedawno, ale fizyka nie jest przedmiotem, na który chcę marnować moją nieznaczną ilośc szarych komórek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|