|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:30 am
...Ave ...ja chyba nie na dlugo, ale sam nie wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:31 am
Ozzwald Baliaur Geralt juliangel to se je zamuruje albo przestawie ł80;ko, w sumie to jeszcze musiem wodza zmiescic smile i kompa biggrin czy my jestesmy az tacy straszni?? bractwo sofiaczy xd wiesz mi sa gorsze bractwa.... komandosi?? ROTFL xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Ave ...ja chyba nie na dlugo, ale sam nie wiem xd to kto ma wiedziec...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
lepsza sofia niz komandos biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:32 am
Ozzwald Ja- Yosei ...Ave ...ja chyba nie na dlugo, ale sam nie wiem xd to kto ma wiedziec...? ...a nie wiem ...po prostu moze brat przyjsc i wziac kompa ...albo np. meteor dupnie i sila rzeczy sobie pojde ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:32 am
Ozzwald Ja- Yosei ...Ave ...ja chyba nie na dlugo, ale sam nie wiem xd to kto ma wiedziec...? pan iks igrek zed?? xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:33 am
Baliaur Ozzwald Ja- Yosei ...Ave ...ja chyba nie na dlugo, ale sam nie wiem xd to kto ma wiedziec...? pan iks igrek zed?? xd 3nodding ty dalej jestes pijana... albo nacpana... czemu sie nie podielilas...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:34 am
Baliaur Ozzwald Ja- Yosei ...Ave ...ja chyba nie na dlugo, ale sam nie wiem xd to kto ma wiedziec...? pan iks igrek zed?? xd 3nodding zed? masz na mysli Z.E.D. xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozzwald Ja- Yosei ...Ave ...ja chyba nie na dlugo, ale sam nie wiem xd to kto ma wiedziec...? pan iks igrek zed?? xd 3nodding argh gonk *przypominają jej sie zadania matooralne na pisemny angielski* domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Baliaur Ozzwald Ja- Yosei ...Ave ...ja chyba nie na dlugo, ale sam nie wiem xd to kto ma wiedziec...? pan iks igrek zed?? xd 3nodding ty dalej jestes pijana... albo nacpana... czemu sie nie podielilas...? a co mnozyc sie mom???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:35 am
Ha !!
Do konc questa brakuje mi juz tylko butów [ktore sama kupie] i Nightmare Bustiera [ok. 13 k, skad ja tyle wezme...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:35 am
Baliaur Ozzwald Baliaur Ozzwald Ja- Yosei ...Ave ...ja chyba nie na dlugo, ale sam nie wiem xd to kto ma wiedziec...? pan iks igrek zed?? xd 3nodding ty dalej jestes pijana... albo nacpana... czemu sie nie podielilas...? a co mnozyc sie mom??? a no mosz sie mnozyc hej!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:36 am
juliangel Ha !! Do konc questa brakuje mi juz tylko butów [ktore sama kupie] i Nightmare Bustiera [ok. 13 k, skad ja tyle wezme...] z kontenera... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:37 am
Ozzwald a no mosz sie mnozyc hej!! hej?? jaki klej?? ja tom sie mnozyc nie mom zamioru.... ja bez autopilota gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:39 am
OK, powiedzmy że cos tam robie... tylko jak jest {blog} to tam trza wpisać {wpis} {xiega} {ksiega} czy co?? bo mi sie nie chca wpisy pojawiać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|