|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:35 pm
to znowu ja tęskniliście Nie eek ja terz za sobą nie tęsknie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf jeloł wruciłem z kina ludziki Osada de best .... ale Jak dla mnie spartolili nastruj filmu .... W pewnym momecie ! witam wink IIII .. miłosci ma .. heart _ heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz wskoczył do niej szybko> jeszcze czegoś? heart Hehe starczy... ...na razie *^^* *przytula się* heh to mi powiedz kiedy skonczys sie to "na razie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:37 pm
Delein Już nawet nie chcę przeklinać... scream Przeklinac mnie, czy film?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warzywo the dark elf BeeWolf warzywo the dark elf BeeWolf jeloł wruciłem z kina ludziki Osada de best .... ale Jak dla mnie spartolili nastruj filmu .... W pewnym momecie ! hmm a coz to byl za film jesli mozna spytac?? napisałem OSADA !!! sorki... niedopatrzenie z mojej strony sweatdrop widziałeś Osade ?? ... nie to zobacz ..super film ale tszeba sie nastawić na niego odpowiednio ! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Delein Pisarz wskoczył do niej szybko> jeszcze czegoś? heart Hehe starczy... ...na razie *^^* *przytula się* heh to mi powiedz kiedy skonczys sie to "na razie" Hm...już! heart Say, zapisz go w png..w jakimś lepszym programie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:38 pm
Sayokun BeeWolf Sayokun czy wie ktoś jak wcisnąć do netu obrazek mający 14 mb??? wiam zmniejszyć go ... i na jakiś serwer porzadny wysłac ale jak go zmniejszyć???? narysowałem nowy plan zapisałem w bmp ale ma 14mb!!! a jak robie z niego jpg to znowu wychodzi zamazane gówno Sugeruje zrobic plan w jakims programie do rysunkow technicznych, bedziesz mial ladny rzut z gory z zarysem mebelkow zamiast kwadratow rysowanych w paincie. Wtedy nawet jak sie rozmaze to bedzie ladnie i czytelnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:39 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz wskoczył do niej szybko> jeszcze czegoś? heart Hehe starczy... ...na razie *^^* *przytula się* heh to mi powiedz kiedy skonczys sie to "na razie" Hm...już! heart Say, zapisz go w png..w jakimś lepszym programie szybciutko wink , wiec czego teraz sobie zyczysz? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf warzywo the dark elf BeeWolf warzywo the dark elf BeeWolf jeloł wruciłem z kina ludziki Osada de best .... ale Jak dla mnie spartolili nastruj filmu .... W pewnym momecie ! hmm a coz to byl za film jesli mozna spytac?? napisałem OSADA !!! sorki... niedopatrzenie z mojej strony sweatdrop widziałeś Osade ?? ... nie to zobacz ..super film ale tszeba sie nastawić na niego odpowiednio ! ... Chodzi ci o ten moment w którym wszystko sie wydaje i dowiadóją sie kim są te stwory a raczej tylko jedna osoba ta dziewczyna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf widziałeś Osade ?? ... nie to zobacz ..super film ale tszeba sie nastawić na niego odpowiednio ! ... tak naprawde to nawet o nim nie slyszalem ale jesli bede mial okazje to na pewno obejrze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:40 pm
Kagenoyami Delein Już nawet nie chcę przeklinać... scream Przeklinac mnie, czy film?... Film... Na Ciebie bym nie śmiała XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:40 pm
Sayokun BeeWolf Sayokun czy wie ktoś jak wcisnąć do netu obrazek mający 14 mb??? wiam zmniejszyć go ... i na jakiś serwer porzadny wysłac ale jak go zmniejszyć???? narysowałem nowy plan zapisałem w bmp ale ma 14mb!!! a jak robie z niego jpg to znowu wychodzi zamazane gówno a w jakim programie zmnieniasz ?? jak w photoshopie to kliknij ... zapisz dla stron web .. to powinien byc mały ..ostrośc i parametry namax moze znajmie około 1 mega !albo mniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:42 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz wskoczył do niej szybko> jeszcze czegoś? heart Hehe starczy... ...na razie *^^* *przytula się* heh to mi powiedz kiedy skonczys sie to "na razie" Hm...już! heart Say, zapisz go w png..w jakimś lepszym programie szybciutko wink , wiec czego teraz sobie zyczysz? heart A co możesz zrobic? *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:42 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz wskoczył do niej szybko> jeszcze czegoś? heart Hehe starczy... ...na razie *^^* *przytula się* heh to mi powiedz kiedy skonczys sie to "na razie" Hm...już! heart Say, zapisz go w png..w jakimś lepszym programie działa!!! dzięki zaraz wciskam na photobucket
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:43 pm
Danii BeeWolf warzywo the dark elf BeeWolf warzywo the dark elf BeeWolf jeloł wruciłem z kina ludziki Osada de best .... ale Jak dla mnie spartolili nastruj filmu .... W pewnym momecie ! hmm a coz to byl za film jesli mozna spytac?? napisałem OSADA !!! sorki... niedopatrzenie z mojej strony sweatdrop widziałeś Osade ?? ... nie to zobacz ..super film ale tszeba sie nastawić na niego odpowiednio ! ... Chodzi ci o ten moment w którym wszystko sie wydaje i dowiadóją sie kim są te stwory a raczej tylko jedna osoba ta dziewczyna nie nie o ten moment .... po nastepnie .. jest powturka z rozrywki z tym wariatem ..... ale już nie ma tego czegoś .... film zaczyna mnie draznic w momecie starej szopy ... ! niby ktos straszny w srodku ..... a tu nic .... a potem dziewczyna .. itd !chociaż las był dobry ! ale zbyt mało mroczny !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|