|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:19 am
Baliaur Ozzwald Baliaur Ozzwald ~~lena-undesaid~~ głupia Aya... crying nie chce pomóc z htmlem.... Siema Juli przeczytaj jakis kurs.. nie wiem ksiazke i szybko zalapiesz o co halo i nikt nie bedzie ci potrzebny przy htmlu... Ozz srki ale ciezko miec nad soba kontrole przy paru promilach w krwi gonk ja wiem sam wdalem sie w pare buje po pijaku ale to ze znam ten problem nie zmienia mojego nastawienia... blaugh tzn?? ale rysunek jesio zyje blaugh deformerek jest sweeeeeeeeetowy whee dobra dobra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:21 am
no co?? nie moja wina ze jak antyrame naprawie to bedziesz mi wisial nad lozkiem xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:21 am
Labudziak siema wszytki :3.. jestem na chwile biggrin na jakieś 15 min ^^ *przytuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:22 am
Lethiel Baliaur juliangel Wiem, wiem, wiem... Jestem psychiczna... i co z tego ? czesc Lethi biggrin stare gonk stare witaj Bali 4laugh *przytuuuuuuul* lenooś .. wpisz w google "kurs html" .. i jush wink whee 3nodding albo zajrzyj tu.. Html kurs
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:26 am
juliangel to se je zamuruje albo przestawie ł80;ko, w sumie to jeszcze musiem wodza zmiescic smile i kompa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:29 am
Geralt juliangel to se je zamuruje albo przestawie ł80;ko, w sumie to jeszcze musiem wodza zmiescic smile i kompa biggrin czy my jestesmy az tacy straszni?? bractwo sofiaczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:29 am
Baliaur Geralt juliangel to se je zamuruje albo przestawie ł80;ko, w sumie to jeszcze musiem wodza zmiescic smile i kompa biggrin czy my jestesmy az tacy straszni?? bractwo sofiaczy xd wiesz mi sa gorsze bractwa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:30 am
Baliaur Geralt juliangel to se je zamuruje albo przestawie ł80;ko, w sumie to jeszcze musiem wodza zmiescic smile i kompa biggrin czy my jestesmy az tacy straszni?? bractwo sofiaczy xd sofiaaaa xp xp nieeeeee crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|