|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:08 am
Wiem, wiem, wiem...
Jestem psychiczna... i co z tego ?
czesc Lethi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:09 am
juliangel Wiem, wiem, wiem... Jestem psychiczna... i co z tego ? czesc Lethi biggrin o czesc.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:10 am
głupia Aya... crying nie chce pomóc z htmlem.... Siema Juli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:10 am
juliangel Ozzwald Lethiel Quote: ~~lena-undesaid~~ nie umiu htmla... sweatdrop hm... moze cos poproobooje.. ale nie wiem czy wyjdzie... ech.. eee.... nie mogu źroodla otwoshyc sweatdrop ... argh.. xp ktorego ? [rzut na szyje] Siemano !! a wlasnie wczoraj Ci nie powiedzialam, dostalysmy z Bali od Rati rysunek z twoja postacia biggrin a Bali go pogniotła tak troche przypadkowo... -_-! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:11 am
juliangel Wiem, wiem, wiem... Jestem psychiczna... i co z tego ? czesc Lethi biggrin stare gonk stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:13 am
~~lena-undesaid~~ głupia Aya... crying nie chce pomóc z htmlem.... Siema Juli przeczytaj jakis kurs.. nie wiem ksiazke i szybko zalapiesz o co halo i nikt nie bedzie ci potrzebny przy htmlu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:14 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ głupia Aya... crying nie chce pomóc z htmlem.... Siema Juli przeczytaj jakis kurs.. nie wiem ksiazke i szybko zalapiesz o co halo i nikt nie bedzie ci potrzebny przy htmlu... no do licha... gdzies byłam na stronie i tam było napisane jak sie to zmienia... ALE KURDE MOL NIE PAMIETAM GDZIE TO BYŁO!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:16 am
siema wszytki :3.. jestem na chwile biggrin na jakieś 15 min ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:16 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ głupia Aya... crying nie chce pomóc z htmlem.... Siema Juli przeczytaj jakis kurs.. nie wiem ksiazke i szybko zalapiesz o co halo i nikt nie bedzie ci potrzebny przy htmlu... Ozz srki ale ciezko miec nad soba kontrole przy paru promilach w krwi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:17 am
Baliaur juliangel Wiem, wiem, wiem... Jestem psychiczna... i co z tego ? czesc Lethi biggrin stare gonk stare witaj Bali 4laugh *przytuuuuuuul* lenooś .. wpisz w google "kurs html" .. i jush wink whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur szaleje !!
Wodzu... Where are you...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozzwald ~~lena-undesaid~~ głupia Aya... crying nie chce pomóc z htmlem.... Siema Juli przeczytaj jakis kurs.. nie wiem ksiazke i szybko zalapiesz o co halo i nikt nie bedzie ci potrzebny przy htmlu... Ozz srki ale ciezko miec nad soba kontrole przy paru promilach w krwi gonk ja wiem sam wdalem sie w pare buje po pijaku ale to ze znam ten problem nie zmienia mojego nastawienia... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 9:19 am
Ozzwald Baliaur Ozzwald ~~lena-undesaid~~ głupia Aya... crying nie chce pomóc z htmlem.... Siema Juli przeczytaj jakis kurs.. nie wiem ksiazke i szybko zalapiesz o co halo i nikt nie bedzie ci potrzebny przy htmlu... Ozz srki ale ciezko miec nad soba kontrole przy paru promilach w krwi gonk ja wiem sam wdalem sie w pare buje po pijaku ale to ze znam ten problem nie zmienia mojego nastawienia... blaugh tzn?? ale rysunek jesio zyje blaugh deformerek jest sweeeeeeeeetowy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|