|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:50 am
...jeee ...ale mamy party! ...umc-umc! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:51 am
:[po zapisaniu wychodza mi takie troche ciemniejsze kolorki i takie razace crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:52 am
Akiko Tamashii :[po zapisaniu wychodza mi takie troche ciemniejsze kolorki i takie razace crying eek heart .... S U G O I I !!!!!! eek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:52 am
Akiko Tamashii :[po zapisaniu wychodza mi takie troche ciemniejsze kolorki i takie razace crying ...mnie tu tylko razi fajnosc tego rysunku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:53 am
Witam spowrotem ninja *siada na fotelu i popija sokiem z lodem xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:54 am
Ntsumi_Aya Witam spowrotem ninja *siada na fotelu i popija sokiem z lodem xd * ...Ave, ave xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Akiko Tamashii :[po zapisaniu wychodza mi takie troche ciemniejsze kolorki i takie razace crying eek heart .... S U G O I I !!!!!! eek heart crying wyszlo okropnie!!! crying crying crying ciemu sie tak dzieje?! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii :[po zapisaniu wychodza mi takie troche ciemniejsze kolorki i takie razace crying eek heart eek *przestaje wywijać srebrna sookieneczką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Witam spowrotem ninja *siada na fotelu i popija sokiem z lodem xd * co jadlas..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:55 am
...*kontynuuje* Hej lov krusejder! I łud be jor spejs inwejder! Aj em strongest as dart vejder!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:56 am
]Goth bless[ ...*kontynuuje* Hej lov krusejder! I łud be jor spejs inwejder! Aj em strongest as dart vejder!!! domokun *tańczy dookola niego w srebrnej sukieneczce z plastikowym dziwnym czymś w lapkach* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:58 am
Ozzwald Ntsumi_Aya Witam spowrotem ninja *siada na fotelu i popija sokiem z lodem xd * co jadlas..? placki ziemniaczane xp xp xp Yosei - może soczku ? *podsowa szklanke z zimnym sokiem biggrin * blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|