|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:24 am
Ja- Yosei Lethiel a propo skakania twisted *skok na Yoseika* 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee ...yhm... ...ave,ave ...<"11,12,13 szukam!" krzycza dzieci za oknem...> ...czy ktos wie co mozna zrobic, zeby znowu byly te polskie litery? nio... ja mam widok.. kodowanie Europa zachodnia (ISO) i widzu literki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:25 am
Ozzwald Ja- Yosei Lethiel a propo skakania twisted *skok na Yoseika* 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee ...yhm... ...ave,ave ...<"11,12,13 szukam!" krzycza dzieci za oknem...> ...czy ktos wie co mozna zrobic, zeby znowu byly te polskie litery? zmienić kodowanie... ...kurde ... xd ...ale ja WIDZE polskie znaki ...ja tylko (tylko?) nie moge ich PISAC!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:27 am
Ja- Yosei ...kurde ... xd ...ale ja WIDZE polskie znaki ...ja tylko (tylko?) nie moge ich PISAC!!! O.o ... lol.. tio nie mam pojęcia ... --------------------------------- kochaaaanie czeeeeemu szeeeepczeeesz !!! możemy byc spokojni ... opoooścmy ręce !! opoośćmy rece xd blaugh whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:29 am
Ja- Yosei Ozzwald Ja- Yosei Lethiel a propo skakania twisted *skok na Yoseika* 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee ...yhm... ...ave,ave ...<"11,12,13 szukam!" krzycza dzieci za oknem...> ...czy ktos wie co mozna zrobic, zeby znowu byly te polskie litery? zmienić kodowanie... ...kurde ... xd ...ale ja WIDZE polskie znaki ...ja tylko (tylko?) nie moge ich PISAC!!! a to jedyna anomalia jaka ci wystepuje czy jeszcze cos ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:30 am
Ozzwald a to jedyna anomalia jaka ci wystepuje czy jeszcze cos ? ...no wlasnie tylko to ...na gg normalnie - w windowsie normalnie ...ale jak chce cokolwiek pisac na necie (np. maila) to nie moge PL znakow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:33 am
witaj Aya 4laugh whee *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Ozzwald a to jedyna anomalia jaka ci wystepuje czy jeszcze cos ? ...no wlasnie tylko to ...na gg normalnie - w windowsie normalnie ...ale jak chce cokolwiek pisac na necie (np. maila) to nie moge PL znakow nie mam pojecia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|