|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:25 pm
Kagenoyami Delein O wiedźmin...myślałąm, że ich wszystkich na pale powbijam, wykastruję i uduszę jajami, jak serial zobaczyłąm == eek ... Ale z Ciebie ostra dziewczyna *chwila wachania. przytula biggrin * Taaaa... gumowe smoki, elfy z obozow koncentracjnych, wasata, brzydka Yennefer i Ciri recytujaca jak robot == miooodzio... Już nawet nie chcę przeklinać... scream No ale sory...tam fabuła im się z jakąs telenowelą popieprzyłą...ten pseudoreżyser stworzył jakieś własne badziewie... Jeż mnie rozwalił...myślałam, ze się pożygam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:25 pm
jeloł wruciłem z kina ludziki Osada de best .... ale Jak dla mnie spartolili nastruj filmu .... W pewnym momecie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:27 pm
BeeWolf jeloł wruciłem z kina ludziki Osada de best .... ale Jak dla mnie spartolili nastruj filmu .... W pewnym momecie ! hmm a coz to byl za film jesli mozna spytac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:27 pm
Delein Kagenoyami Delein O wiedźmin...myślałąm, że ich wszystkich na pale powbijam, wykastruję i uduszę jajami, jak serial zobaczyłąm == eek ... Ale z Ciebie ostra dziewczyna *chwila wachania. przytula biggrin * Taaaa... gumowe smoki, elfy z obozow koncentracjnych, wasata, brzydka Yennefer i Ciri recytujaca jak robot == miooodzio... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:28 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein Jupi! *cmok* Wierzyłam w Ciebie! no wiec co juz tu mamy?Mamy łózio...i parę szafek...jeszcze okna nie mamy ^^ heart a no to trzeba zrobic, lato sie konczy i zimno bedzie a dla mnie to przeklenstwo XD Jeeej *^^* *cmok* heart heart *kładzie się do łózia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:30 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Jupi! *cmok* Wierzyłam w Ciebie! no wiec co juz tu mamy?Mamy łózio...i parę szafek...jeszcze okna nie mamy ^^ heart a no to trzeba zrobic, lato sie konczy i zimno bedzie a dla mnie to przeklenstwo XD Jeeej *^^* *cmok* heart heart *kładzie się do łózia* wygodnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:30 pm
warzywo the dark elf BeeWolf jeloł wruciłem z kina ludziki Osada de best .... ale Jak dla mnie spartolili nastruj filmu .... W pewnym momecie ! hmm a coz to byl za film jesli mozna spytac?? napisałem OSADA !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:31 pm
czy wie ktoś jak wcisnąć do netu obrazek mający 14 mb???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:31 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Jupi! *cmok* Wierzyłam w Ciebie! no wiec co juz tu mamy?Mamy łózio...i parę szafek...jeszcze okna nie mamy ^^ heart a no to trzeba zrobic, lato sie konczy i zimno bedzie a dla mnie to przeklenstwo XD Jeeej *^^* *cmok* heart heart *kładzie się do łózia* wygodnie? Hm...bardzo... Ale czegoś jeszcze mi brakuje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:32 pm
BeeWolf warzywo the dark elf BeeWolf jeloł wruciłem z kina ludziki Osada de best .... ale Jak dla mnie spartolili nastruj filmu .... W pewnym momecie ! hmm a coz to byl za film jesli mozna spytac?? napisałem OSADA !!! sorki... niedopatrzenie z mojej strony sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun czy wie ktoś jak wcisnąć do netu obrazek mający 14 mb??? wiam zmniejszyć go ... i na jakiś serwer porzadny wysłac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Jupi! *cmok* Wierzyłam w Ciebie! no wiec co juz tu mamy?Mamy łózio...i parę szafek...jeszcze okna nie mamy ^^ heart a no to trzeba zrobic, lato sie konczy i zimno bedzie a dla mnie to przeklenstwo XD Jeeej *^^* *cmok* heart heart *kładzie się do łózia* wygodnie? Hm...bardzo... Ale czegoś jeszcze mi brakuje.... wskoczył do niej szybko> jeszcze czegoś? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:34 pm
BeeWolf jeloł wruciłem z kina ludziki Osada de best .... ale Jak dla mnie spartolili nastruj filmu .... W pewnym momecie ! witam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz wskoczył do niej szybko> jeszcze czegoś? heart Hehe starczy... ...na razie *^^* *przytula się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Sayokun czy wie ktoś jak wcisnąć do netu obrazek mający 14 mb??? wiam zmniejszyć go ... i na jakiś serwer porzadny wysłac ale jak go zmniejszyć???? narysowałem nowy plan zapisałem w bmp ale ma 14mb!!! a jak robie z niego jpg to znowu wychodzi zamazane gówno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|