|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:05 am
Lethiel Ozzwald Lethiel nieee... bylam dzisiaj w szkole.. dopingowalam znajomkoow wink .. wszyscy zdali whee jest roożnie.. raz pyta tych dwoje z po za komisji.. raz ona 3nodding acha.. nie wiem moi znajomi dopiero jutro zaczynaja i nikt nie jest wstanie nic powiedziec... crying najgorsze jest to ze ja bede druga osoba ktora bedzie odpowiadac z rozszezonego... przedemna jest tylko moj kumpel... wr... i jeszcze musze jechac do tej szkoly na 8.00 ja jestem 3 XP.. ja ci wszystko powiem !! whee xd wchodzisz.. witasz sie.. kasha ci losować temat.. potem cie wysylają na 15 minoot zebyś sie przygotowal.. wywolooja nastepna osobe ktoora losooje temat i zaczyna sie przygotowywac.. a ty idziesz do odpowiedzi 3nodding na podstawowej wchodzi sie pojedyńczo.. ale na rozszerzona za dloogo by twalo odpytywanie.. wiec niestety .. trzeba sie przygotowywac sloochajac w tle dookajacego kolegi xp fantastycznie... bede slyszal jak moj kumpel robi z siebie idiote i bede myslal ze ja wypadne podobnie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:05 am
Ozzwald kropka lalala mam już 30k... brakuje mi jeszcze 60k... lalala biggrin no to sukces masz juz 33,(3)% biggrin eh... mam nadzieje ze w tym czasie nie wykupi mi nikt z marketu tego tańszego labcota bo sie zalamie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:07 am
Ozzwald fantastycznie... bede slyszal jak moj kumpel robi z siebie idiote i bede myslal ze ja wypadne podobnie... blaugh nio niestety xd .. ale inaczej te matoory trwaly by w nieskończoność xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:10 am
Lethiel Ozzwald fantastycznie... bede slyszal jak moj kumpel robi z siebie idiote i bede myslal ze ja wypadne podobnie... blaugh nio niestety xd .. ale inaczej te matoory trwaly by w nieskończoność xp i o to chodzi... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:12 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald fantastycznie... bede slyszal jak moj kumpel robi z siebie idiote i bede myslal ze ja wypadne podobnie... blaugh nio niestety xd .. ale inaczej te matoory trwaly by w nieskończoność xp i o to chodzi... wink hm.. nio.. tesh prawda xd .. let me see... um.. but this mean more stresssssssss xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:15 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald fantastycznie... bede slyszal jak moj kumpel robi z siebie idiote i bede myslal ze ja wypadne podobnie... blaugh nio niestety xd .. ale inaczej te matoory trwaly by w nieskończoność xp i o to chodzi... wink hm.. nio.. tesh prawda xd .. let me see... um.. but this mean more stresssssssss xp tez racja... ale dosc juz o maturze bo mnie zaczyna energia z podekscytowania roznosci... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:18 am
Ozzwald tez racja... ale dosc juz o maturze bo mnie zaczyna energia z podekscytowania roznosci... biggrin nio mnie wlasnie tak roznosi ze nie mam cio z soba zrobić xd poskakala bym sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:20 am
Lethiel Ozzwald tez racja... ale dosc juz o maturze bo mnie zaczyna energia z podekscytowania roznosci... biggrin nio mnie wlasnie tak roznosi ze nie mam cio z soba zrobić xd poskakala bym sobie xd ja juz skakalem a przy tym uderzalem rekoma w sufit... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a propo skakania twisted *skok na Yoseika* 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:21 am
czesc whee zapraszam do kupowania, robie wysprzedaz KLIK!!!!zbieram na Human Labcoat... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:22 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald tez racja... ale dosc juz o maturze bo mnie zaczyna energia z podekscytowania roznosci... biggrin nio mnie wlasnie tak roznosi ze nie mam cio z soba zrobić xd poskakala bym sobie xd ja juz skakalem a przy tym uderzalem rekoma w sufit... xd O.o ..... *skacze prooboojąc dosiegnac sufitu* crying .. cos mi sie widzi ze za mala jestem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:22 am
Lethiel a propo skakania twisted *skok na Yoseika* 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee ...yhm... ...ave,ave ...<"11,12,13 szukam!" krzycza dzieci za oknem...> ...czy ktos wie co mozna zrobic, zeby znowu byly te polskie litery?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:23 am
Ja- Yosei Lethiel a propo skakania twisted *skok na Yoseika* 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee ...yhm... ...ave,ave ...<"11,12,13 szukam!" krzycza dzieci za oknem...> ...czy ktos wie co mozna zrobic, zeby znowu byly te polskie litery? zmienić kodowanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|