|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:32 am
Lethiel Ozzwald Lethiel lol.. jaki mam dobry hoomorek !! 4laugh .. nie wiem od czego xd to sie nazywa podniecenie... jestes poprostu podeksyctowana jutrzejszym egzaminem... niedlugo to podniecenie zmieni sie w uczucie nie pokoju... wczoraj mialam kryzys.. zalamanie nerwowe.. moze dzisiaj mi sie moosi wyroownac do "normalności" blaugh xd wieczorem pewnie znowu panika bedzie xp zapewne.. ale to normalka... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:33 am
kropka witam wszystkich, wiem ze wyglądam okropnie zdarza sie, nie mi, ale sie zdarza... a tak pozatym to czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:34 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel lol.. jaki mam dobry hoomorek !! 4laugh .. nie wiem od czego xd to sie nazywa podniecenie... jestes poprostu podeksyctowana jutrzejszym egzaminem... niedlugo to podniecenie zmieni sie w uczucie nie pokoju... wczoraj mialam kryzys.. zalamanie nerwowe.. moze dzisiaj mi sie moosi wyroownac do "normalności" blaugh xd wieczorem pewnie znowu panika bedzie xp zapewne.. ale to normalka... biggrin hehe... zaczynam powoli wieshyc we wlasne mozliwości !! scream whee xd a jak ja zdam.. to jush ty napewno !!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel lol.. jaki mam dobry hoomorek !! 4laugh .. nie wiem od czego xd to sie nazywa podniecenie... jestes poprostu podeksyctowana jutrzejszym egzaminem... niedlugo to podniecenie zmieni sie w uczucie nie pokoju... wczoraj mialam kryzys.. zalamanie nerwowe.. moze dzisiaj mi sie moosi wyroownac do "normalności" blaugh xd wieczorem pewnie znowu panika bedzie xp zapewne.. ale to normalka... biggrin hehe... zaczynam powoli wieshyc we wlasne mozliwości !! scream whee xd a jak ja zdam.. to jush ty napewno !!!! whee ty zdajesz podstawowa.. na ktora to ja moge juz teraz isc... a mnie w srode czeka rozszerzona...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:35 am
Ozzwald kropka witam wszystkich, wiem ze wyglądam okropnie zdarza sie, nie mi, ale sie zdarza... a tak pozatym to czesc... co za szczerosc! ale lepiej bys wyglądał w moich pingwinach, za jedyne 52 k xd promocja!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:36 am
kropka Ozzwald kropka witam wszystkich, wiem ze wyglądam okropnie zdarza sie, nie mi, ale sie zdarza... a tak pozatym to czesc... co za szczerosc! ale lepiej bys wyglądał w moich pingwinach, za jedyne 52 k xd promocja!!! nie lubie pingwinow... wole moje glany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:38 am
Ozzwald ty zdajesz podstawowa.. na ktora to ja moge juz teraz isc... a mnie w srode czeka rozszerzona... cio z tego blaugh ale ty jestes inteligentny a ja gloopia blaugh wiec wszystko ok wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:40 am
Lethiel Ozzwald ty zdajesz podstawowa.. na ktora to ja moge juz teraz isc... a mnie w srode czeka rozszerzona... cio z tego blaugh ale ty jestes inteligentny a ja gloopia blaugh wiec wszystko ok wink whee inteligecja to pojecie wzgledne... a co do mnie to moze i jestem inteligetny i zdolny ale co z tego jak jestem leniwy... do tego czesto daje dowody mojej odwagi czyt. glopoty, niedojrzalosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:40 am
kropka 90k biggrin ale jak sprzedam wszystko co mam do sprzedania, to styknie whee tylko kto to wszystko kupi... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:41 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald ty zdajesz podstawowa.. na ktora to ja moge juz teraz isc... a mnie w srode czeka rozszerzona... cio z tego blaugh ale ty jestes inteligentny a ja gloopia blaugh wiec wszystko ok wink whee inteligecja to pojecie wzgledne... a co do mnie to moze i jestem inteligetny i zdolny ale co z tego jak jestem leniwy... do tego czesto daje dowody mojej odwagi czyt. glopoty, niedojrzalosci nie maroodź wink *przytuuuuuuul* bedzie dobsh blaugh *powtasha sobie sloowka o ochronie przyrody xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:44 am
Ozzwald kropka Ozzwald kropka witam wszystkich, wiem ze wyglądam okropnie zdarza sie, nie mi, ale sie zdarza... a tak pozatym to czesc... co za szczerosc! ale lepiej bys wyglądał w moich pingwinach, za jedyne 52 k xd promocja!!! nie lubie pingwinow... wole moje glany... no to moze... lunar cloak za 6k? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|