|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:13 am
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh Czesc Lethi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:14 am
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh siema biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:20 am
]Goth bless[ Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh Czesc Lethi 3nodding *przytuuuuuuuuuuuuuuul* witaj 4laugh whee *nooci sobie* o jak ja kocham to miejsce !! .. tu jest tyyyle policji .. czuje sie bezpiecznie !! kooochaaaanie czeeeemu szepczeeesz !!... xd whee xd mraaaaa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:21 am
Labudziak Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh siema biggrin *wiesz na szyji* *przytuuuuuuuul* whee witaj !! blaugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:22 am
siedze w domu nudze sie, powinienem sie uczyc... ale tego mi sie nie chce... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:24 am
Ozzwald siedze w domu nudze sie, powinienem sie uczyc... ale tego mi sie nie chce... crying witaj Ozz 4laugh *przytuuuuul* nie ucz sie !! ja jush przestalam xd a ja mam jutro matoooorke !!! whee xd blaugh gonk xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald siedze w domu nudze sie, powinienem sie uczyc... ale tego mi sie nie chce... crying witaj Ozz 4laugh *przytuuuuul* nie ucz sie !! ja jush przestalam xd a ja mam jutro matoooorke !!! whee xd blaugh gonk xd whee Zycze powodzenia 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald siedze w domu nudze sie, powinienem sie uczyc... ale tego mi sie nie chce... crying witaj Ozz 4laugh *przytuuuuul* nie ucz sie !! ja jush przestalam xd a ja mam jutro matoooorke !!! whee xd blaugh gonk xd whee ja nawet nie zaczolem... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:26 am
]Goth bless[ Lethiel Ozzwald siedze w domu nudze sie, powinienem sie uczyc... ale tego mi sie nie chce... crying witaj Ozz 4laugh *przytuuuuul* nie ucz sie !! ja jush przestalam xd a ja mam jutro matoooorke !!! whee xd blaugh gonk xd whee Zycze powodzenia 4laugh nie dziekooje wink whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:27 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald siedze w domu nudze sie, powinienem sie uczyc... ale tego mi sie nie chce... crying witaj Ozz 4laugh *przytuuuuul* nie ucz sie !! ja jush przestalam xd a ja mam jutro matoooorke !!! whee xd blaugh gonk xd whee ja nawet nie zaczolem... stare cio z tego !! .. i tak zdasz !! *Ämok w czoolko* whee lol.. jaki mam dobry hoomorek !! 4laugh .. nie wiem od czego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:27 am
Lethiel ]Goth bless[ Lethiel Ozzwald siedze w domu nudze sie, powinienem sie uczyc... ale tego mi sie nie chce... crying witaj Ozz 4laugh *przytuuuuul* nie ucz sie !! ja jush przestalam xd a ja mam jutro matoooorke !!! whee xd blaugh gonk xd whee Zycze powodzenia 4laugh nie dziekooje wink whee xd osz ty niewdzieczna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:28 am
jejq .. jaka ja zla jestem xd blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:29 am
Lethiel lol.. jaki mam dobry hoomorek !! 4laugh .. nie wiem od czego xd to sie nazywa podniecenie... jestes poprostu podeksyctowana jutrzejszym egzaminem... niedlugo to podniecenie zmieni sie w uczucie nie pokoju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:31 am
Ozzwald Lethiel lol.. jaki mam dobry hoomorek !! 4laugh .. nie wiem od czego xd to sie nazywa podniecenie... jestes poprostu podeksyctowana jutrzejszym egzaminem... niedlugo to podniecenie zmieni sie w uczucie nie pokoju... wczoraj mialam kryzys.. zalamanie nerwowe.. moze dzisiaj mi sie moosi wyroownac do "normalnoĆci" blaugh xd wieczorem pewnie znowu panika bedzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|