|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 4:56 am
...a ide cos porobic bo i tak nudno ...(nadal nie mam tych polskich liter) ...Sayonara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 5:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 5:23 am
uparciuch upraciuch *wturluje sie do pokoju* tralala uparciuch tralala (Leti zgadnij co tera słucham ninja XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 5:25 am
M-Teen uparciuch upraciuch *wturluje sie do pokoju* tralala uparciuch tralala (Leti zgadnij co tera słucham ninja XD) obaviam sie ze nikogo nie ma sweatdrop xd now playing: Happysad-Miłość 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 5:27 am
Azram M-Teen uparciuch upraciuch *wturluje sie do pokoju* tralala uparciuch tralala (Leti zgadnij co tera słucham ninja XD) obaviam sie ze nikogo nie ma sweatdrop xd now playing: Happysad-Miłość 3nodding no i znowu dokładnie tego samego słucham!!!!!!!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 5:29 am
M-Teen Azram obaviam sie ze nikogo nie ma sweatdrop xd now playing: Happysad-Miłość 3nodding no i znowu dokładnie tego samego słucham!!!!!!!!! blaugh eek oki... xd dzivne... xd blaugh xd now playing: Happysad-jeszcze,jeszcze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 5:31 am
Jutro mam kartkówke z muzyki, w srode sprawdzian z histy (powastanie listopadowe ... powstanie styczniowe ninja ), napisac referat z historri na temat powstań i bla bla bla ... i jeszcze jakieś inne piedroły sad więc musze spadać.. papa
ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 5:33 am
narazie 3nodding wesolej nauki xd xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 5:35 am
dobra to i ja ide bo ytak sie nic nie dzieje sweatdrop juuush jutroooo matuuuuraaaa blaugh sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 5:35 am
cze i narka, zaraz będzie przerwa, w budzie jestem... sweatdrop jeszcze tylko matma... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 5:38 am
joł ziomals dawno mnie tu nie było.. (wczoraj byłem, ale nie którzy o tym nie wiedzą)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 5:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 5:45 am
no i sobie poszli bo oczywiście.. "labudziak przyszedł, ok spadam" "no..ja też" -_- *słucha mp3 siostry*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 5:47 am