|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:50 pm
Azram nio.. taak... sweatdrop lekkie uczulenie na golebie xd *przytuuuuuul* xd narazie Ozz 3nodding lekkie ?? . boje sie ciebie.. sweatdrop crying *przytuuuuuul* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:50 pm
//Now Playing: //Flapjack [Juicy Planet Earth #06] Human Upholstery [4:35]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:52 pm
Lethiel lekkie ?? . boje sie ciebie.. sweatdrop crying *przytuuuuuul* sad nikt nie zrozoomie tego jesli sam przez to nie przejdzie sweatdrop a strach w nashym zwiazq povoli staje sie jednym z dominujacych uczuc xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:54 pm
Azram Lethiel lekkie ?? . boje sie ciebie.. sweatdrop crying *przytuuuuuul* sad nikt nie zrozoomie tego jesli sam przez to nie przejdzie sweatdrop a strach w nashym zwiazq povoli staje sie jednym z dominujacych uczuc xd xd xd xd xd xd jupi xd troodno sie moowi blaugh xd *przytuuuuuuul* heart whee heart a powiedz mi jeszcze czyja jest ta piosenka o pitbullu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:56 pm
xd niech sie ktos za mnie nuczy na sprawdzian i zrobi zadania domowe na jutro......jeszcze nawet nie napisalam do konca przemowienia xd ..........juz 1 w nocy ...ala....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:56 pm
Lethiel xd xd xd jupi xd troodno sie moowi blaugh xd *przytuuuuuuul* heart whee heart a powiedz mi jeszcze czyja jest ta piosenka o pitbullu xd *przytuuuuuuul* :* heart blaugh heart ale nic ci nie poviem o piosence bo kolacze sie cos po lbie ale nie wiem co xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:57 pm
Akiko Tamashii xd niech sie ktos za mnie nuczy na sprawdzian i zrobi zadania domowe na jutro......jeszcze nawet nie napisalam do konca przemowienia xd ..........juz 1 w nocy ...ala....... xd witaj Akis 4laugh *przytuuuuuul* ech.. dasz rade xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:58 pm
Azram Lethiel xd xd xd jupi xd troodno sie moowi blaugh xd *przytuuuuuuul* heart whee heart a powiedz mi jeszcze czyja jest ta piosenka o pitbullu xd *przytuuuuuuul* :* heart blaugh heart ale nic ci nie poviem o piosence bo kolacze sie cos po lbie ale nie wiem co xd nie wiesz ??!! O_o .. OMG xd ... nie poznaje cie xd O.o .. przerashash mnie xd ;* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:00 pm
Lethiel Akiko Tamashii xd niech sie ktos za mnie nuczy na sprawdzian i zrobi zadania domowe na jutro......jeszcze nawet nie napisalam do konca przemowienia xd ..........juz 1 w nocy ...ala....... xd witaj Akis 4laugh *przytuuuuuul* ech.. dasz rade xd jasne ze dam xd kuna juz jest poniedzialek ...1 w nocy....i nadal mi sie nic nie kce oprucz spania sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:01 pm
Lethiel nie wiesz ??!! O_o .. OMG xd ... nie poznaje cie xd O.o .. przerashash mnie xd ;* heart dzieqje whee xd ;* heart Jakby co to czesc Akiko whee Azram jestem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:02 pm
Akiko Tamashii Lethiel Akiko Tamashii xd niech sie ktos za mnie nuczy na sprawdzian i zrobi zadania domowe na jutro......jeszcze nawet nie napisalam do konca przemowienia xd ..........juz 1 w nocy ...ala....... xd witaj Akis 4laugh *przytuuuuuul* ech.. dasz rade xd jasne ze dam xd kuna juz jest poniedzialek ...1 w nocy....i nadal mi sie nic nie kce oprucz spania sweatdrop xd *podaje kubeczek kawy* pij to swinstwo !! xd ... mowie ze dasz rade blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:04 pm
Azram Lethiel nie wiesz ??!! O_o .. OMG xd ... nie poznaje cie xd O.o .. przerashash mnie xd ;* heart dzieqje whee xd ;* heart Jakby co to czesc Akiko whee Azram jestem xp milo mi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:06 pm
Lethiel Akiko Tamashii Lethiel Akiko Tamashii xd niech sie ktos za mnie nuczy na sprawdzian i zrobi zadania domowe na jutro......jeszcze nawet nie napisalam do konca przemowienia xd ..........juz 1 w nocy ...ala....... xd witaj Akis 4laugh *przytuuuuuul* ech.. dasz rade xd jasne ze dam xd kuna juz jest poniedzialek ...1 w nocy....i nadal mi sie nic nie kce oprucz spania sweatdrop xd *podaje kubeczek kawy* pij to swinstwo !! xd ... mowie ze dasz rade blaugh xd *rozwala kubeczek z kawa o sciane* xp xd nienawidze tego swinstwa .........herbatke niedawno wypilam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:07 pm
Akiko Tamashii *rozwala kubeczek z kawa o sciane* xp xd nienawidze tego swinstwa .........herbatke niedawno wypilam xd hm... prawde moowią to dobrze zrobilaś.. kawa bleee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:11 pm
Lethiel Akiko Tamashii *rozwala kubeczek z kawa o sciane* xp xd nienawidze tego swinstwa .........herbatke niedawno wypilam xd hm... prawde moowią to dobrze zrobilaś.. kawa bleee xd jak tak mozesz sad Kamilovi byloby pshykro to dla niego pravie profanacja crying xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|