|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:28 pm
Azram Lethiel M-Teen JAK MOŻESZ AZ! JEJ NIE SŁUCHĄC! *podaje leti poduszke* twisted w kobietach siła XD ninja twisted dziekooje Mciu koffana whee heart *pac azrama poduchą* whee xd O.o crap neutral piiiiiiiiiiiiiiiisk xd xd xd POMOCY !!!!!!! xd xd xd sesese twisted *pac nastepna poducha* *rozsypooje sie pierze* mraaaaaaurr 4laugh whee nie proobooj.. ja cie spać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:29 pm
4laugh *skok na opcego* *wdrapu na glowe* *schyl* *przytuuuuuul* whee witaj blaugh *wyprost* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:29 pm
Lethiel sesese twisted *pac nastepna poducha* *rozsypooje sie pierze* mraaaaaaurr 4laugh whee nie proobooj.. ja cie spać xd ja tesh chce spac ale nie moge stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:30 pm
Azram Lethiel sesese twisted *pac nastepna poducha* *rozsypooje sie pierze* mraaaaaaurr 4laugh whee nie proobooj.. ja cie spać xd ja tesh chce spac ale nie moge stare xd xd ... ale.. ale... xd ja jestem biedna i znerwicowana musze sie wysypiać blaugh 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:32 pm
wiram Panie Azram...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:33 pm
Lethiel xd ... ale.. ale... xd ja jestem biedna i znerwicowana musze sie wysypiać blaugh 3nodding xd a ja jestem znervicovany, nie wyspany, nie dopshytulany,siwieje, mam piasek w nerkach , dwie sledziony i golebie na balkonie crying crying crying no i co stare czyja to wina ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:35 pm
wrr... sasiad moze byc bardzo upierdliwym stworzeniem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lethiel ja tesh chce spac ale nie moge stare xd xd ... ale.. ale... xd ja jestem biedna i znerwicowana musze sie wysypiać blaugh 3nodding xd a ja jestem znervicovany, nie wyspany, nie dopshytulany,siwieje, mam piasek w nerkach , dwie sledziony i golebie na balkonie crying crying crying no i co stare czyja to wina ?? xd przepraaashaaaaaaam gonk crying xd xd xd wiem !!! to opcy !! to jak zwykle wszystko jego wina scream xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lethiel xd ... ale.. ale... xd ja jestem biedna i znerwicowana musze sie wysypiać blaugh 3nodding xd a ja jestem znervicovany, nie wyspany, nie dopshytulany,siwieje, mam piasek w nerkach , dwie sledziony i golebie na balkonie crying crying crying no i co stare czyja to wina ?? xd buhahahahaha *turla sie ze msiechu an swoim wielofunkcyjnym fotelu zamienionym w poduszke* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:36 pm
Ozzwald wrr... sasiad moze byc bardzo upierdliwym stworzeniem... witaj Ozziu wink *przytuuuuul* cio ci zrobil zly pan sasiad ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:37 pm
Lethiel Ozzwald wrr... sasiad moze byc bardzo upierdliwym stworzeniem... witaj Ozziu wink *przytuuuuul* cio ci zrobil zly pan sasiad ?? w sumie mi nic... i to nie moj sasiad...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Azram a ja jestem znervicovany, nie wyspany, nie dopshytulany,siwieje, mam piasek w nerkach , dwie sledziony i golebie na balkonie crying crying crying no i co stare czyja to wina ?? xd przepraaashaaaaaaam gonk crying xd xd xd wiem !!! to opcy !! to jak zwykle wszystko jego wina scream xd whee tak jego wina w tym przypadq jest oczyvista 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald wrr... sasiad moze byc bardzo upierdliwym stworzeniem... a ty myślałaeś że co!? xp sasiedzi to utrapienie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|