|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:11 pm
Lethiel Azram Lethiel łatwo powiedzieć.. wiesz ze ja sie przejmooje nawet zdeptanym zooczkiem xd tiaa sweatdrop a po tym chetnie rozmaviash z jego rozmzanimi zvlokami xd wtedy twoje przeprosiny napewno wiele dla niego i jego rodziny znacza xd xd xd xd .. argh... nic nie poradze redface redface redface xd .. wrrr... argh.. to jednak nie to cio chcialam.. kto spiewa to "spadam.. powoli spadam.." ?? Coma sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:11 pm
Azram Lethiel rano i wieczorkiem 3nodding a w miedzy czasie nie moglam sie tego z lepka pozbyć XP ... wiec ciągle mi gralo w gloowce whee ściagam razz teenage dirtbag blaugh Ironsoof blaugh ikara .. tylko nie wiem czy to to cio chce.. i powiedz mi kto spiewa to o matoorze cio przemas gral :> Now playing: Farben Lehre - Matura 2000 wink dziekooje ;* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:13 pm
dziekooje jeszcze raz blaugh xd ;* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:13 pm
wink heart Now playing:Coma - Spadam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:14 pm
Lethiel dziekooje jeszcze raz blaugh xd ;* heart xd Proshu :* heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:15 pm
Azram wink heart Now playing:Coma - Spadam now playing: cool kids of death - butelki z benzyna i kamienie :> ... to na boorshooja !!!!! twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:16 pm
Lethiel Azram wink heart Now playing:Coma - Spadam now playing: cool kids of death - butelki z benzyna i kamienie :> ... to na boorshooja !!!!! twisted xd O.o nie wiedzialem ze navet znash CKOD eek nio proshu whee Moje Kochanie heart blaugh :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:18 pm
Azram Lethiel Azram wink heart Now playing:Coma - Spadam now playing: cool kids of death - butelki z benzyna i kamienie :> ... to na boorshooja !!!!! twisted xd O.o nie wiedzialem ze navet znash CKOD eek nio proshu whee Moje Kochanie heart blaugh :* moowilam ci jush przeciesh iedyś ze ich znam tylko "butelki" blaugh wogoole mnie nie sloochasz !! gonk crying crying crying xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:20 pm
Lethiel Azram Lethiel Azram wink heart Now playing:Coma - Spadam now playing: cool kids of death - butelki z benzyna i kamienie :> ... to na boorshooja !!!!! twisted xd O.o nie wiedzialem ze navet znash CKOD eek nio proshu whee Moje Kochanie heart blaugh :* moowilam ci jush przeciesh iedyś ze ich znam tylko "butelki" blaugh wogoole mnie nie sloochasz !! gonk crying crying crying xd xd xd JAK MOŻESZ AZ! JEJ NIE SŁUCHĄC! *podaje leti poduszke* twisted w kobietach siła XD ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:20 pm
Kotq a o ktoorej sie yutro boodzish bo rano jade na chvile do shkoly i wracam na 9 pod shkole Janka (bedziemy go dopingovac z filipem xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:22 pm
M-Teen JAK MOŻESZ AZ! JEJ NIE SŁUCHĄC! *podaje leti poduszke* twisted w kobietach siła XD ninja twisted dziekooje Mciu koffana whee heart *pac azrama poduchą* whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:23 pm
Lethiel moowilam ci jush przeciesh iedyś ze ich znam tylko "butelki" blaugh wogoole mnie nie sloochasz !! gonk crying crying crying xd xd xd Psheprasham crying crying crying jestem nie godny Cie gonk crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:24 pm
Lethiel M-Teen JAK MOŻESZ AZ! JEJ NIE SŁUCHĄC! *podaje leti poduszke* twisted w kobietach siła XD ninja twisted dziekooje Mciu koffana whee heart *pac azrama poduchą* whee xd O.o crap neutral piiiiiiiiiiiiiiiisk xd xd xd POMOCY !!!!!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:24 pm
Azram Kotq a o ktoorej sie yutro boodzish bo rano jade na chvile do shkoly i wracam na 9 pod shkole Janka (bedziemy go dopingovac z filipem xd ) znaczy ze niby o ktoorej miala bym wstac ? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:25 pm
Lethiel Azram Kotq a o ktoorej sie yutro boodzish bo rano jade na chvile do shkoly i wracam na 9 pod shkole Janka (bedziemy go dopingovac z filipem xd ) znaczy ze niby o ktoorej miala bym wstac ? O_o tak sie tylko pytam o ktoorej wstajesh czy zdashylbym czy navet nie proobovac :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|