|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:56 pm
Lethiel M-Teen Azram M-Teen Azram Now playing: Happysad - Psychologa DOKŁĄDNIE TGEO SAMEGO TERA SŁUCHAM !!! xd xd dobry goost xd xp xd sie wie biggrin Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze (po raz kolejny dzisisiaj!!!) uparciuch, uparciuch tralala xd domokun az chyba przez ciebiebede musiala zobaczyc cio to xd xd xd ściagnij sobie jeszcze Happysad- Miłość heart domokun xd uparciuch tralalala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:59 pm
Azram Lethiel ale kashdy nawet palant ma uczucia sad .. a pisal tak jakby mu naprawde bylo przykro crying *przytuuuuuuul* shczeshe to jestem pevien ze ma to gleboko w doopie stare a jedyne uczucia i zachowanie jakie w nim moglas wywolac to kometash po zbanovaniu "A to suka... :[" stare pshykro mi on nie jest wcale taki sympatyczny sweatdrop *zaczyna sciagac Happysad - Jeszcze, jeszcze xd * ale... sad ... argh... buuuuuu crying gloopi burshooj !!!!! :[ ... wrrrr... sad *ściaga jeszcze jeszcze xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:59 pm
M-Teen ściagnij sobie jeszcze Happysad- Miłość *sciaga* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:00 pm
Azram M-Teen ściagnij sobie jeszcze Happysad- Miłość *sciaga* xd hehe.. nio ja tesh.. tylko jakos isc nie chce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:00 pm
Azram M-Teen ściagnij sobie jeszcze Happysad- Miłość *sciaga* xd hehe xd tralalala biggrin heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:01 pm
Lethiel ale... sad ... argh... buuuuuu crying gloopi burshooj !!!!! :[ ... wrrrr... sad *ściaga jeszcze jeszcze xd * *przytuuuula* heart s**t on him 3nodding xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:01 pm
M-Teen Azram M-Teen ściagnij sobie jeszcze Happysad- Miłość *sciaga* xd hehe xd tralalala biggrin heart domokun aaaaaaaaa... O.o ... psychologia to to ??!! O.o lol... spiewalam to wczoraj caly dzień.. xd .. tylko nie wiedzialam kto to spiewa.. i jak sie nazywa xd xd xd LOL ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:02 pm
Lethiel Azram M-Teen ściagnij sobie jeszcze Happysad- Miłość *sciaga* xd hehe.. nio ja tesh.. tylko jakos isc nie chce xd bla bla bla xp a ja jeszcze kilka innych ich piesenqv sciagam a Ty nie 3nodding xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:03 pm
Azram Lethiel ale... sad ... argh... buuuuuu crying gloopi burshooj !!!!! :[ ... wrrrr... sad *ściaga jeszcze jeszcze xd * *przytuuuula* heart s**t on him 3nodding xd wink łatwo powiedzieć.. wiesz ze ja sie przejmooje nawet zdeptanym zooczkiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:04 pm
Lethiel aaaaaaaaa... O.o ... psychologia to to ??!! O.o lol... spiewalam to wczoraj caly dzień.. xd .. tylko nie wiedzialam kto to spiewa.. i jak sie nazywa xd xd xd LOL ... chyba wczoraj caly dzien poza 16-21 bo sobie nie przypominam zebys cos spiewala a to aqrat bym poznal xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:07 pm
Lethiel łatwo powiedzieć.. wiesz ze ja sie przejmooje nawet zdeptanym zooczkiem xd tiaa sweatdrop a po tym chetnie rozmaviash z jego rozmzanimi zvlokami xd wtedy twoje przeprosiny napewno wiele dla niego i jego rodziny znacza xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:07 pm
Azram Lethiel aaaaaaaaa... O.o ... psychologia to to ??!! O.o lol... spiewalam to wczoraj caly dzień.. xd .. tylko nie wiedzialam kto to spiewa.. i jak sie nazywa xd xd xd LOL ... chyba wczoraj caly dzien poza 16-21 bo sobie nie przypominam zebys cos spiewala a to aqrat bym poznal xd rano i wieczorkiem 3nodding a w miedzy czasie nie moglam sie tego z lepka pozbyć XP ... wiec ciągle mi gralo w gloowce whee ściagam razz teenage dirtbag blaugh Ironsoof blaugh ikara .. tylko nie wiem czy to to cio chce.. i powiedz mi kto spiewa to o matoorze cio przemas gral :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:09 pm
Now playing: SOAD - ******** the sytsem a potem dam sobie na jeszcze, jeszcze.. to takie ślicznie smutne heart domokun uparciuch tralalala XD XD XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:09 pm
Azram Lethiel łatwo powiedzieć.. wiesz ze ja sie przejmooje nawet zdeptanym zooczkiem xd tiaa sweatdrop a po tym chetnie rozmaviash z jego rozmzanimi zvlokami xd wtedy twoje przeprosiny napewno wiele dla niego i jego rodziny znacza xd xd xd xd .. argh... nic nie poradze redface redface redface xd .. wrrr... argh.. to jednak nie to cio chcialam.. kto spiewa to "spadam.. powoli spadam.." ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 3:10 pm
Lethiel rano i wieczorkiem 3nodding a w miedzy czasie nie moglam sie tego z lepka pozbyć XP ... wiec ciągle mi gralo w gloowce whee ściagam razz teenage dirtbag blaugh Ironsoof blaugh ikara .. tylko nie wiem czy to to cio chce.. i powiedz mi kto spiewa to o matoorze cio przemas gral :> Now playing: Farben Lehre - Matura 2000 wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|