|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:38 pm
Lethiel argh... nio i musze zmykać ;( *przytuuuuuuuuuuul* :* sad jutro ok 11.30 pawel wpada.. idziemy z kas na chwilke na spacerek.. potem znowu nauka.. ale moze pooźniej sie jakoś spotkac uda sad aha... bo wlasnie myslalem o jakiejs 12...:/ nio coosh troodno sweatdrop Branoc :*** hef a najs drims xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:39 pm
Azram Lethiel argh... nio i musze zmykać ;( *przytuuuuuuuuuuul* :* sad jutro ok 11.30 pawel wpada.. idziemy z kas na chwilke na spacerek.. potem znowu nauka.. ale moze pooźniej sie jakoś spotkac uda sad aha... bo wlasnie myslalem o jakiejs 12...:/ nio coosh troodno sweatdrop Branoc :*** hef a najs drims xd ninja mam jeszcze troshq czasu wydziadowanego ninja nie bede spac.. jestem zbyt zestresowana ta matoorą.. i jeszcze burshooj.. gadalam z nim dzisiaj .. dostal bana sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:40 pm
Lethiel argh... nio i musze zmykać ;( *przytuuuuuuuuuuul* :* sad jutro ok 11.30 pawel wpada.. idziemy z kas na chwilke na spacerek.. potem znowu nauka.. ale moze pooźniej sie jakoś spotkac uda sad papsik :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:41 pm
Lethiel ninja mam jeszcze troshq czasu wydziadowanego ninja nie bede spac.. jestem zbyt zestresowana ta matoorą.. i jeszcze burshooj.. gadalam z nim dzisiaj .. dostal bana sad czego ten smiec jeszcze chcial -.-`
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:42 pm
Azram Lethiel ninja mam jeszcze troshq czasu wydziadowanego ninja nie bede spac.. jestem zbyt zestresowana ta matoorą.. i jeszcze burshooj.. gadalam z nim dzisiaj .. dostal bana sad czego ten smiec jeszcze chcial -.-` chcial sie dowiedziec o co chodzi.. czemu jestem na niego zla.. gadalam z nim dlooogo.. ale do nie go nie docieralo.. i wkońcu napisal zebym go zbanowala jezeli nie chce z nim gadac... i teraz.. mam wyshooty soomienia crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:44 pm
Lethiel chcial sie dowiedziec o co chodzi.. czemu jestem na niego zla.. gadalam z nim dlooogo.. ale do nie go nie docieralo.. i wkońcu napisal zebym go zbanowala jezeli nie chce z nim gadac... i teraz.. mam wyshooty soomienia crying crying crying qrcze Kotq przestan sweatdrop jak ktos sie zachovuje tak cholernie dvoolicovo jak on to mozesh chyba poshoocic "wyshooty soomiena" sweatdrop jestem tak samo pevien ze po mnie jechal tak samo milo jak po Tobie albo navet weselej stare Now playing: Happysad - Psychologa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:46 pm
Azram Lethiel chcial sie dowiedziec o co chodzi.. czemu jestem na niego zla.. gadalam z nim dlooogo.. ale do nie go nie docieralo.. i wkońcu napisal zebym go zbanowala jezeli nie chce z nim gadac... i teraz.. mam wyshooty soomienia crying crying crying qrcze Kotq przestan sweatdrop jak ktos sie zachovuje tak cholernie dvoolicovo jak on to mozesh chyba poshoocic "wyshooty soomiena" sweatdrop jestem tak samo pevien ze po mnie jechal tak samo milo jak po Tobie albo navet weselej stare Now playing: Happysad - Psychologa ale ja jestem gloopia i za wrazliwa stare i niestetny mnie choooooolernie męcza takie sprawy.. w końcu.. kiedys sie znim fajnie gadalo... sad a teraz.. crying .. skończylo sie na tym ze musze go banować crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:48 pm
Azram Now playing: Happysad - Psychologa DOKŁĄDNIE TGEO SAMEGO TERA SŁUCHAM !!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:48 pm
M-Teen Azram Now playing: Happysad - Psychologa DOKŁĄDNIE TGEO SAMEGO TERA SŁUCHAM !!! xd xd ja tesh to chce xd !! ..*leci wlaczac donkeya* xd ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:50 pm
Lethiel ale ja jestem gloopia i za wrazliwa stare i niestetny mnie choooooolernie męcza takie sprawy.. w końcu.. kiedys sie znim fajnie gadalo... sad a teraz.. crying .. skończylo sie na tym ze musze go banować crying to ja z nim kiedys wesolo boodovalem dwoometrove wieze ze smieci z MCD i tesh bylo milo tylko ze mu sie nagle znoodzily przyjacielskie wypady i wywalil mnie z listy kontaktov bez wachania stare stare stare yey dla boor-szuja stare nie martv sie nim to palant sweatdrop *przytuuuuuuuul* sad heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:51 pm
M-Teen Azram Now playing: Happysad - Psychologa DOKŁĄDNIE TGEO SAMEGO TERA SŁUCHAM !!! xd xd dobry goost xd xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:52 pm
Azram Lethiel ale ja jestem gloopia i za wrazliwa stare i niestetny mnie choooooolernie męcza takie sprawy.. w końcu.. kiedys sie znim fajnie gadalo... sad a teraz.. crying .. skończylo sie na tym ze musze go banować crying to ja z nim kiedys wesolo boodovalem dwoometrove wieze ze smieci z MCD i tesh bylo milo tylko ze mu sie nagle znoodzily przyjacielskie wypady i wywalil mnie z listy kontaktov bez wachania stare stare stare yey dla boor-szuja stare nie martv sie nim to palant sweatdrop *przytuuuuuuuul* sad heart heart heart ale kashdy nawet palant ma uczucia sad .. a pisal tak jakby mu naprawde bylo przykro crying *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:53 pm
Azram M-Teen Azram Now playing: Happysad - Psychologa DOKŁĄDNIE TGEO SAMEGO TERA SŁUCHAM !!! xd xd dobry goost xd xp xd sie wie biggrin Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze (po raz kolejny dzisisiaj!!!) uparciuch, uparciuch tralala xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:55 pm
M-Teen Azram M-Teen Azram Now playing: Happysad - Psychologa DOKŁĄDNIE TGEO SAMEGO TERA SŁUCHAM !!! xd xd dobry goost xd xp xd sie wie biggrin Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze (po raz kolejny dzisisiaj!!!) uparciuch, uparciuch tralala xd domokun az chyba przez ciebiebede musiala zobaczyc cio to xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:56 pm
Lethiel ale kashdy nawet palant ma uczucia sad .. a pisal tak jakby mu naprawde bylo przykro crying *przytuuuuuuul* shczeshe to jestem pevien ze ma to gleboko w doopie stare a jedyne uczucia i zachowanie jakie w nim moglas wywolac to kometash po zbanovaniu "A to suka... :[" stare pshykro mi on nie jest wcale taki sympatyczny sweatdrop *zaczyna sciagac Happysad - Jeszcze, jeszcze xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|