|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:22 pm
Lethiel xd .. mrrrraaaaauuur... ech.. boju sie matoory.. sad .. bede cie przeprashac jak nie zdam xd Tobie teraz zamiast nauki przydalaby sie porzadna sesja przytulania z pelnym zestavem dodatqv 3nodding xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:23 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ praszu tylko... dlaczego czuj,e ze sie rozczarujesz xd ? nie rozczarooje .. nie znam sie na poezji wink ale przylookać zawsze mozna whee 3nodding po za tym jak moja gaia psiapsiula je napisalaś to.. nie oszookoojmy sie.. musza być dobre :> wink eek ej, no zaraz... to jest moj blog... ale ja go zało\rzyłam wczoraj... to skad tam sie wzieły wpisy z 2003 roku xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:24 pm
Lethiel M-Teen heart domokun Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze. ... sad heart sad wylacz to natychmiast !!! sad sad sad nie sloochaj sad *przytuuuuuuul* NIE NIE NIE! własnie, ze bede tego słuchac xd heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:24 pm
Azram Lethiel xd .. mrrrraaaaauuur... ech.. boju sie matoory.. sad .. bede cie przeprashac jak nie zdam xd Tobie teraz zamiast nauki przydalaby sie porzadna sesja przytulania z pelnym zestavem dodatqv 3nodding xd xd xd xd xd xd *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:25 pm
ok, to ja lece skarby moje papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:25 pm
M-Teen Lethiel M-Teen heart domokun Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze. ... sad heart sad wylacz to natychmiast !!! sad sad sad nie sloochaj sad *przytuuuuuuul* NIE NIE NIE! własnie, ze bede tego słuchac xd heart domokun ech ... xd ... a sloochaj sobie uparcioochu jeden :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:26 pm
pa lena whee
*zieeeew* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:26 pm
~~lena-undesaid~~ ok, to ja lece skarby moje papa papatki sad lenooś... to naprawde jest dobre eek eek eek !!! ... podoba mi sie to o milosci.. z przytulem wink 3nodding ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:28 pm
Azram pa lena whee *zieeeew* sweatdrop O.o *skacze na niego* *przewraca* :* nie zasypiaj mi tu tylko whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:30 pm
Lethiel Azram pa lena whee *zieeeew* sweatdrop O.o *skacze na niego* *przewraca* :* nie zasypiaj mi tu tylko whee heart dobsh dobsh sweatdrop xd tylko ze "ciemna strona mocy" pravie nie dziala przez net sad sweatdrop *obejmuje* :******* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:32 pm
Azram Lethiel Azram pa lena whee *zieeeew* sweatdrop O.o *skacze na niego* *przewraca* :* nie zasypiaj mi tu tylko whee heart dobsh dobsh sweatdrop xd tylko ze "ciemna strona mocy" pravie nie dziala przez net sad sweatdrop *obejmuje* :******* xd przeciesh nie uzywam ciemniej strony mocy xd .. uzywala bym jej tylko gdybym czegos od ciebie chciala :> xd hm.. moowish ze jednak troshq przez neciq dziala ?? mraaaa.. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:35 pm
Lethiel przeciesh nie uzywam ciemniej strony mocy xd .. uzywala bym jej tylko gdybym czegos od ciebie chciala :> xd hm.. moowish ze jednak troshq przez neciq dziala ?? mraaaa.. twisted tiaa... tylko ze to jest jak jedzenie batonika przez folie sweatdrop niby to samo sie robi a jednak jakos inaczej smaqje stressed sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:35 pm
Lethiel M-Teen Lethiel M-Teen heart domokun Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze. ... sad heart sad wylacz to natychmiast !!! sad sad sad nie sloochaj sad *przytuuuuuuul* NIE NIE NIE! własnie, ze bede tego słuchac xd heart domokun ech ... xd ... a sloochaj sobie uparcioochu jeden :> uparciuch, upraciuch tralalalala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:36 pm
argh... nio i musze zmykać ;( *przytuuuuuuuuuuul* :* sad jutro ok 11.30 pawel wpada.. idziemy z kas na chwilke na spacerek.. potem znowu nauka.. ale moze pooźniej sie jakoś spotkac uda sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|