|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:12 pm
*bieg* *skok* *przytuuuuuuuuuuuul* heart ;* .. witaj whee gadu siadlo xd xd xd .. przepraaashaaaam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:14 pm
OMG eek Ludzie!! Wczoraj załorzyłam bloga, a mam juz w ksiedze 51 wpisoof!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *bieg* *skok* *przytuuuuuuuuuuuul* heart ;* .. witaj whee gadu siadlo xd xd xd .. przepraaashaaaam xd ;*** *przytuuuuuuuul* heart witaj whee widze ze gg padlo xd tylko czemu psheprashash ?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ OMG eek Ludzie!! Wczoraj załorzyłam bloga, a mam juz w ksiedze 51 wpisoof!!! O.o .. lol... nio to gratoolacje xd !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:15 pm
Azram Lethiel *bieg* *skok* *przytuuuuuuuuuuuul* heart ;* .. witaj whee gadu siadlo xd xd xd .. przepraaashaaaam xd ;*** *przytuuuuuuuul* heart witaj whee widze ze gg padlo xd tylko czemu psheprashash ?? sweatdrop a nie wiem.. taki odrooch blaugh xd whee *wtool* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:17 pm
heart domokun
Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze.
... sad heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:17 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ OMG eek Ludzie!! Wczoraj załorzyłam bloga, a mam juz w ksiedze 51 wpisoof!!! O.o .. lol... nio to gratoolacje xd !!!!! co za sukces!! xd nie wiedziałam, ze moje wiersze sa takie dobre xd ... na gaoi jest chyba jakaś krytyka, czy coś XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:18 pm
M-Teen heart domokun Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze. ... sad heart sad wylacz to natychmiast !!! sad sad sad nie sloochaj sad *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel a nie wiem.. taki odrooch blaugh xd whee *wtool* whee to zachovaj psheprosiny na povashniejshe rzeczy a nie mi tu poope zawracash xd xd xd *wyprzytul blaugh * mrrrr... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ OMG eek Ludzie!! Wczoraj załorzyłam bloga, a mam juz w ksiedze 51 wpisoof!!! O.o .. lol... nio to gratoolacje xd !!!!! co za sukces!! xd nie wiedziałam, ze moje wiersze sa takie dobre xd ... na gaoi jest chyba jakaś krytyka, czy coś XP daj linka wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:20 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ OMG eek Ludzie!! Wczoraj załorzyłam bloga, a mam juz w ksiedze 51 wpisoof!!! O.o .. lol... nio to gratoolacje xd !!!!! co za sukces!! xd nie wiedziałam, ze moje wiersze sa takie dobre xd ... na gaoi jest chyba jakaś krytyka, czy coś XP daj linka wink 3nodding praszu tylko... dlaczego czuj,e ze sie rozczarujesz xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:20 pm
Azram Lethiel a nie wiem.. taki odrooch blaugh xd whee *wtool* whee to zachovaj psheprosiny na povashniejshe rzeczy a nie mi tu poope zawracash xd xd xd *wyprzytul blaugh * mrrrr... whee xd .. mrrrraaaaauuur... ech.. boju sie matoory.. sad .. bede cie przeprashac jak nie zdam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 2:22 pm
~~lena-undesaid~~ praszu tylko... dlaczego czuj,e ze sie rozczarujesz xd ? nie rozczarooje .. nie znam sie na poezji wink ale przylookać zawsze mozna whee 3nodding po za tym jak moja gaia psiapsiula je napisalaś to.. nie oszookoojmy sie.. musza być dobre :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|