|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:46 pm
Lethiel gonk gonk gonk caly dzień sie ucze !!!!!!1 crying crying crying boje sie straaaashnie gonk crying sad .. nawet amerykańcoow po angielsq napastowalam zeby sie podszkolić crying Leti .. dobrze będzie zdasz i to śpiewająco biggrin na pewno ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:47 pm
M-Teen Labudziak M-Teen wink znudzi nam sie ninja xd szkoda.... eeee tam XD *cmok w polik* xd *cmok z droogiej strony* wink xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:47 pm
Labudziak dobra all people ja ide sleep będe jutro bye bye braaaanoc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:48 pm
Labudziak dobra all people ja ide sleep będe jutro bye bye papa wink *cmok w polik* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lethiel gonk gonk gonk caly dzień sie ucze !!!!!!1 crying crying crying boje sie straaaashnie gonk crying sad .. nawet amerykańcoow po angielsq napastowalam zeby sie podszkolić crying Leti .. dobrze będzie zdasz i to śpiewająco biggrin na pewno ..tja.. wszyscy tak moowią.. a jak nie zdam ?? crying crying crying brzooch mnie z nerwoow boli.. nie pamiętam kiedy ostatnim razem sie tak balam crying przeciesh w komisji mam Drygiel.. wiem ze to moja wina ze mnie nienawidzi.. ale ja jej nie chce crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Niech mi ktos przerobi htmla tego szablonu, zeby pasował do ksiegi gości... no to co z tym htmlem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:49 pm
ja texz spadam i ide obejrzec X'a xd wciagnelo mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:50 pm
Lethiel wywlok666 Lethiel gonk gonk gonk caly dzień sie ucze !!!!!!1 crying crying crying boje sie straaaashnie gonk crying sad .. nawet amerykańcoow po angielsq napastowalam zeby sie podszkolić crying Leti .. dobrze będzie zdasz i to śpiewająco biggrin na pewno ..tja.. wszyscy tak moowią.. a jak nie zdam ?? crying crying crying brzooch mnie z nerwoow boli.. nie pamiętam kiedy ostatnim razem sie tak balam crying przeciesh w komisji mam Drygiel.. wiem ze to moja wina ze mnie nienawidzi.. ale ja jej nie chce crying przez takie myslenie bedziesz bardziej zestresowana .. mow sobie ze zdaszi ze bedzie dobrze ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:51 pm
wywlok666 przez takie myslenie bedziesz bardziej zestresowana .. mow sobie ze zdaszi ze bedzie dobrze ... sad .. nie moge.. jestem za gloopia i panikooje !! gonk niby mam jeszcze jutro do nauki.. ale.. aaaaaargh... gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:52 pm
~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Niech mi ktos przerobi htmla tego szablonu, zeby pasował do ksiegi gości... no to co z tym htmlem? najpierw sami chetni, a jak przychodzi co do czego, to mi nikt nie pomaga... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:53 pm
Vykk ja texz spadam i ide obejrzec X'a xd wciagnelo mnie papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:54 pm
Lethiel wywlok666 przez takie myslenie bedziesz bardziej zestresowana .. mow sobie ze zdaszi ze bedzie dobrze ... sad .. nie moge.. jestem za gloopia i panikooje !! gonk niby mam jeszcze jutro do nauki.. ale.. aaaaaargh... gonk crying jakbyś glupia byla to bys nie skonczyla LO .. panikujesz zbytnio .. mała - w garść sie bierz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:55 pm
muszę lecieć... komp mi nie pozwala zostać.... może mnie nie być przez jakiś tydzień albo dłoożej (chyba że znajdę cafeję niedaleko mojego domu w co wątpię) muszę oddać komp do naprawy i niewiem ile potrwa naprawa crying crying papa kochane skarby.... będę tęsknić crying crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:55 pm
wywlok666 Lethiel wywlok666 przez takie myslenie bedziesz bardziej zestresowana .. mow sobie ze zdaszi ze bedzie dobrze ... sad .. nie moge.. jestem za gloopia i panikooje !! gonk niby mam jeszcze jutro do nauki.. ale.. aaaaaargh... gonk crying jakbyś glupia byla to bys nie skonczyla LO .. panikujesz zbytnio .. mała - w garść sie bierz tesh racja.. ale... nic nie poradze.. sad sad sad sad sad lenooś.. przeprasham.. ale blogoow nie umiem.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:58 pm
Kitty ShadowCat muszę lecieć... komp mi nie pozwala zostać.... może mnie nie być przez jakiś tydzień albo dłoożej (chyba że znajdę cafeję niedaleko mojego domu w co wątpię) muszę oddać komp do naprawy i niewiem ile potrwa naprawa crying crying papa kochane skarby.... będę tęsknić crying crying heart wiec papap smile miłego .. tygodnia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|