|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:42 pm
sweet_chii dobra , ide stad... 3nodding papa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:43 pm
wywlok666 Lethiel O.o ... piiiiiisk !!! gonk *polewa go szklanka wody* *patrzy zmartwiona* sad Lethiel... jak zwykle rozrabia ... eshh .. jak cie rodzice wyhowali razz i to jeszcze moja psiapsioła blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Lethiel O.o ... piiiiiisk !!! gonk *polewa go szklanka wody* *patrzy zmartwiona* sad *wstaje* tylko udawałem blaugh O_o .. aaaaaargh... *pac poducha* !!!!!!! evil ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wywlok666 Lethiel... jak zwykle rozrabia ... eshh .. jak cie rodzice wyhowali razz *szybki przytuuul* nie chcialam crying *przytul dla opcoosia* *wraca do labu* hej dziecko razz zamiast do matury sie szykowac ona na forum siedzi razz .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen wink znudzi nam sie ninja xd szkoda....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:44 pm
opcy Ozzwald czesc... masz moze ochote na partyjke albo dwie UT? potrzeba nam czwartego zawodnika... siur! no to jak masz chec to IP: 62.179.48.85
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Niech mi ktos przerobi htmla tego szablonu, zeby pasował do ksiegi gości...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ wywlok666 Lethiel O.o ... piiiiiisk !!! gonk *polewa go szklanka wody* *patrzy zmartwiona* sad Lethiel... jak zwykle rozrabia ... eshh .. jak cie rodzice wyhowali razz i to jeszcze moja psiapsioła blaugh njio cio ... przeciesh nic zlego nie robiu redface redface redface blaugh xd evil blaugh xd whee papa chii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii dobra , ide stad... 3nodding papatki *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy Ozzwald czesc... masz moze ochote na partyjke albo dwie UT? potrzeba nam czwartego zawodnika... siur! no to jak masz chec to IP: 62.179.48.85 spadam grac w UT! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lethiel wywlok666 Lethiel... jak zwykle rozrabia ... eshh .. jak cie rodzice wyhowali razz *szybki przytuuul* nie chcialam crying *przytul dla opcoosia* *wraca do labu* hej dziecko razz zamiast do matury sie szykowac ona na forum siedzi razz ..... gonk gonk gonk caly dzień sie ucze !!!!!!1 crying crying crying boje sie straaaashnie gonk crying sad .. nawet amerykańcoow po angielsq napastowalam zeby sie podszkolić crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:46 pm
Labudziak M-Teen wink znudzi nam sie ninja xd szkoda.... eeee tam XD *cmok w polik* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|