|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:33 pm
Ozzwald jak chcesz mo mozesz pogrzebac w kieszeniach... w lewej mam dziure... blaugh hm.. nie.. dziekooje sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Labudziak ale mnie nie było tylko....z p22; roku xd *wisz na szyji* nio wlasnie xd nie roob tak wiecej !!!!!! scream xd xd xd nie wolno nas zostawiać sad xd te, bo go jeszcze w tej euforii udusid\sz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak M-Teen Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? JA CIE PAMIETAM! *cmok w polik* witaaaaaaaaj biggrin jak miło.a ja sie spodziewałem: "kto ty jesteś" "kur** mać, znowu jakiś nowy" XD xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:35 pm
Ozzwald Vykk jak chcesz mo mozesz pogrzebac w kieszeniach... w lewej mam dziure... blaugh tylko nei mow ze bokserki tez masz dziurawe xd kto powiedzial ze ja wogule mam bielizne na sobie... wink kiedys miales bokserki w serduszka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe XD, razem z qmpelami otworzylysmy grupe skanlacyjna, wiec tak na dobry poczatek chociaz linka podam, moze odwiedzicie... kiedys.. wink www.osuwariteam.prv.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk jak chcesz mo mozesz pogrzebac w kieszeniach... w lewej mam dziure... blaugh tylko nei mow ze bokserki tez masz dziurawe xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi bardzo ostrożnie i powopli razz *
ehemm .. czesć ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Lethiel Labudziak ale mnie nie było tylko....z p22; roku xd *wisz na szyji* nio wlasnie xd nie roob tak wiecej !!!!!! scream xd xd xd nie wolno nas zostawiać sad xd te, bo go jeszcze w tej euforii udusid\sz *dusi sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:36 pm
witaj *cmok w polik* hej Fifi ^^ nie widziałam cie tu troche XD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:36 pm
Labudziak ~~lena-undesaid~~ Lethiel Labudziak ale mnie nie było tylko....z p22; roku xd *wisz na szyji* nio wlasnie xd nie roob tak wiecej !!!!!! scream xd xd xd nie wolno nas zostawiać sad xd te, bo go jeszcze w tej euforii udusid\sz *dusi sie* O.o *puszcza* przeprasham crying nic ci nie jest sad ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:37 pm
M-Teen witaj *cmok w polik* hej Fifi ^^ nie widziałam cie tu troche XD wink hihhi .. czasu dla gai nie mialam razz matury i takie tam .. tyle ze matury mam nadal XDD no ale .. czas sie wreszcie znalazl razz
hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Labudziak ~~lena-undesaid~~ Lethiel Labudziak ale mnie nie było tylko....z p22; roku xd *wisz na szyji* nio wlasnie xd nie roob tak wiecej !!!!!! scream xd xd xd nie wolno nas zostawiać sad xd te, bo go jeszcze w tej euforii udusid\sz *dusi sie* O.o *puszcza* przeprasham crying nic ci nie jest sad ?? *stracił przytomność*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak M-Teen Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? JA CIE PAMIETAM! *cmok w polik* witaaaaaaaaj biggrin jak miło.a ja sie spodziewałem: "kto ty jesteś" "kur** mać, znowu jakiś nowy" XD eee tam biggrin widać ze cie dawo nie było xd *kolejny cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|