|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:24 pm
Labudziak Lethiel Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? Labu O.o !!! *piiiisku wrzaaaasq krzyq* !!!! xd xd xd witaj 4laugh *-skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* mraaaaaa xd whee xd .. ale euforia XD zaraz sie pojawi sztuczny tlum i ci wyjma portfel z kieszeni... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:24 pm
Ozzwald Labudziak Lethiel Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? Labu O.o !!! *piiiisku wrzaaaasq krzyq* !!!! xd xd xd witaj 4laugh *-skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* mraaaaaa xd whee xd .. ale euforia XD zaraz sie pojawi sztuczny tlum i ci wyjma portfel z kieszeni... xp niech zgadne, kto będzie w tym sztucznym tłumie? i tak nie mam kasy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:25 pm
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Lethiel 4laugh *skok na lene* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee heart whee 4laugh witaj spowrotem lenooś whee ;] Kitty, wiem, wiem.... Ale... czemu tylko ty i leti mnie na powitanie przytulacie xd ? bo reszta sie wstydzi... xd niby czego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:25 pm
Labudziak Lethiel Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? Labu O.o !!! *piiiisku wrzaaaasq krzyq* !!!! xd xd xd witaj 4laugh *-skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* mraaaaaa xd whee xd .. ale euforia XD *wdrapooje mu sie na glowe* *cmok w czoolko* nio jasne ze euforia !! whee xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:26 pm
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Lethiel 4laugh *skok na lene* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee heart whee 4laugh witaj spowrotem lenooś whee ;] Kitty, wiem, wiem.... Ale... czemu tylko ty i leti mnie na powitanie przytulacie xd ? bo reszta sie wstydzi... xd niby czego? zacznijmy odemnie... np tego ze moja reputacja chama i prostaka, twardego radykala bez serca legnie w gruzach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:26 pm
Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? hej hej .... whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:27 pm
Ozzwald Labudziak Lethiel Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? Labu O.o !!! *piiiisku wrzaaaasq krzyq* !!!! xd xd xd witaj 4laugh *-skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* mraaaaaa xd whee xd .. ale euforia XD zaraz sie pojawi sztuczny tlum i ci wyjma portfel z kieszeni... xp ciiiiiiiii ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:28 pm
Lethiel Ozzwald Labudziak Lethiel Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? Labu O.o !!! *piiiisku wrzaaaasq krzyq* !!!! xd xd xd witaj 4laugh *-skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* mraaaaaa xd whee xd .. ale euforia XD zaraz sie pojawi sztuczny tlum i ci wyjma portfel z kieszeni... xp ciiiiiiiii ninja xd jak chcesz mo mozesz pogrzebac w kieszeniach... w lewej mam dziure... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:30 pm
jak chcesz mo mozesz pogrzebac w kieszeniach... w lewej mam dziure... blaugh tylko nei mow ze bokserki tez masz dziurawe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:30 pm
Ozzwald jak chcesz mo mozesz pogrzebac w kieszeniach... w lewej mam dziure... blaugh a mówią, że to ja jestem zboczony xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:31 pm
Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? JA CIE PAMIETAM! *cmok w polik* witaaaaaaaaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk jak chcesz mo mozesz pogrzebac w kieszeniach... w lewej mam dziure... blaugh tylko nei mow ze bokserki tez masz dziurawe xd kto powiedzial ze ja wogule mam bielizne na sobie... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak ale mnie nie było tylko....z p22; roku xd *wisz na szyji* nio wlasnie xd nie roob tak wiecej !!!!!! scream xd xd xd nie wolno nas zostawiać sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:33 pm
M-Teen Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? JA CIE PAMIETAM! *cmok w polik* witaaaaaaaaj biggrin jak miło.a ja sie spodziewałem: "kto ty jesteś" "kur** mać, znowu jakiś nowy" XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|