|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:15 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald racqel lece czytac, dosc tego lurkowania... powodzenia.. ja cie zastapie na stanowisku... *rzut Lurkerowi na szyję* ninja 4laugh mam cię heart *przytula* ekh... dorga Pani... Ere moze byc zazdrosny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:15 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat o pfeeee ..... w "constarze" przemielali starą, zapleśniałą wędlinę i robili z niej kiełbasy.... dupiato- prawda.... *glaba* xp bo oni starali sie zachartowac spoleczenstwo... wedlug zasady jaka ja stosuje jedzac dziwne zeczy czyli... co mnie nie zabije to mnie wzmocni... blaugh a tych ktorzy nie wierzyli w ta zasade karmili inna...mniej wiesz lepiej spisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:16 pm
4laugh *skok na lene* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee heart whee 4laugh witaj spowrotem lenooś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:17 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald racqel lece czytac, dosc tego lurkowania... powodzenia.. ja cie zastapie na stanowisku... *rzut Lurkerowi na szyję* ninja 4laugh mam cię heart *przytula* ekh... dorga Pani... Ere moze byc zazdrosny... ona jes ze mna na hagoucie xd wiec o to nie bedzie tak bardzo... witaj lena ponownie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ozzwald Kitty ShadowCat o pfeeee ..... w "constarze" przemielali starą, zapleśniałą wędlinę i robili z niej kiełbasy.... dupiato- prawda.... *glaba* xp bo oni starali sie zachartowac spoleczenstwo... wedlug zasady jaka ja stosuje jedzac dziwne zeczy czyli... co mnie nie zabije to mnie wzmocni... blaugh a tych ktorzy nie wierzyli w ta zasade karmili inna...mniej wiesz lepiej spisz xd o tuz to i to caly sekret polityki firmy Constar...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lenooooś! *ogromniasty przytuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh ninja wiesz Lenooś że robili kiełbasy ze spleśniałych wędlin? ninja to okropne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:19 pm
siema ludki pamiętacie mnie jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? jasne ze tak...tylko tyle ze dawno cie tu nie bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:20 pm
Lethiel 4laugh *skok na lene* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee heart whee 4laugh witaj spowrotem lenooś whee ;] Kitty, wiem, wiem.... Ale... czemu tylko ty i leti mnie na powitanie przytulacie xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:21 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel 4laugh *skok na lene* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee heart whee 4laugh witaj spowrotem lenooś whee ;] Kitty, wiem, wiem.... Ale... czemu tylko ty i leti mnie na powitanie przytulacie xd ? bo reszta sie wstydzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? jasne ze tak...tylko tyle ze dawno cie tu nie bylo no..siedze tak przy kompie..i myśle..hm.. nudy. pprzeglądam sobie ulubione i patrze: Gaia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? Labu O.o !!! *piiiisku wrzaaaasq krzyq* !!!! xd xd xd witaj 4laugh *-skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* mraaaaaa xd whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald racqel lece czytac, dosc tego lurkowania... powodzenia.. ja cie zastapie na stanowisku... *rzut Lurkerowi na szyję* ninja 4laugh mam cię heart *przytula* ekh... dorga Pani... Ere moze byc zazdrosny... redface oops.... *tuli tajniacko* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:22 pm
Lethiel Labudziak siema ludki pamiętacie mnie jeszcze? Labu O.o !!! *piiiisku wrzaaaasq krzyq* !!!! xd xd xd witaj 4laugh *-skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* mraaaaaa xd whee xd .. ale euforia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|