|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:52 pm
M-Teen Lethiel M-Teen ta z chłopakiem szczege heart niom.. dopooki nie zacznie pojawiac sie w nim niechciane uczucie... ;( ... wtedy ech... nom niestety.. ale mam wlasnie takiego kumpla ... no i wiesz co sie ze mna dzieje T.T <3 XD O.o .. wiem.. ja mialam strasznego stresa.. brzooszek bolal.. strashliwie schoodlam z nerwoow.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:55 pm
M-Teen Now playing: Indios Barvos - Zabiore cie Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze Lethi: chlip, chlip T.T a jeszcze ta piosenka przypieczetuje moj bol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:58 pm
lece czytac, dosc tego lurkowania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LEci ... leci ..."chris liberator - all systems"
łup łup ... ale napierdziela biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen M-Teen Now playing: Indios Barvos - Zabiore cie Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze Lethi: chlip, chlip T.T a jeszcze ta piosenka przypieczetuje moj bol... sad *przytuuuuuuuula mocniootko* najwazniejsze zeby sie wtedy nie zalamywać !!! scream trzeba przeprowadzic powazna rozmowe.. moze wtedy da sie jeszcze przyjaźń uratować... ja stchoorzylam... i wyszlo jak wyszlo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:00 pm
racqel lece czytac, dosc tego lurkowania... powodzenia.. ja cie zastapie na stanowisku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:07 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:08 pm
no wiec przejdzmy do czegos milszego...hmmm...brak mi pomyslu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:09 pm
o pfeeee ..... w "constarze" przemielali starą, zapleśniałą wędlinę i robili z niej kiełbasy.... dupiato- prawda.... *glaba* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:13 pm
Kitty ShadowCat o pfeeee ..... w "constarze" przemielali starą, zapleśniałą wędlinę i robili z niej kiełbasy.... dupiato- prawda.... *glaba* xp bo oni starali sie zachartowac spoleczenstwo... wedlug zasady jaka ja stosuje jedzac dziwne zeczy czyli... co mnie nie zabije to mnie wzmocni... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 1:14 pm
Ozzwald racqel lece czytac, dosc tego lurkowania... powodzenia.. ja cie zastapie na stanowisku... *rzut Lurkerowi na szyję* ninja 4laugh mam cię heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat o pfeeee ..... w "constarze" przemielali starą, zapleśniałą wędlinę i robili z niej kiełbasy.... dupiato- prawda.... *glaba* xp dlsateg ja nie jadam mięsa ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|