|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:34 pm
sweet_chii "porzuc gry dla mnie'' jakie to romantyczne xd , to ty jeszcze sobie nikogo nie znalazles.... ? xd jestem samotny, porzucony wciarz szukam tej jedynej... redface biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ah.. miłość jest czymś cudnym heart gdyby ta moja byla jeszcze odwzajemniona i jakas jwna to bym byla njaszczesliwsza na swiecie <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel sweet_chii Ozzwald sweet_chii hihi, ty tez ozzi-chan 4laugh wydaje mi sie ze cale wieki cie nie widzialem... ano... pochlonely mnie gry mmorpg.... xp w co grasz? jesli mozna? w Maple Story
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:37 pm
Lethiel M-Teen *wchodzi* 3nodding nuuu witam ^^ witaj Mciu 4laugh *przytuuuuuuul* whee whee whee whee chi! czepiasz sie! ninja jakos nikt nie ma żadnych prestensji!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:38 pm
M-Teen ah.. miłość jest czymś cudnym heart gdyby ta moja byla jeszcze odwzajemniona i jakas jwna to bym byla njaszczesliwsza na swiecie <3Ozzwald sweet_chii "porzuc gry dla mnie'' jakie to romantyczne xd , to ty jeszcze sobie nikogo nie znalazles.... ? xd jestem samotny, porzucony wciarz szukam tej jedynej... redface biggrin przykro mi, musze was zasmucic, ja stracilam wiare w milosc po trzecim upadku i chyba sobie dam spokoj.... xd przyjazn tez piekna rzecz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:38 pm
M-Teen Lethiel M-Teen *wchodzi* 3nodding nuuu witam ^^ witaj Mciu 4laugh *przytuuuuuuul* whee whee whee whee chi! czepiasz sie! ninja jakos nikt nie ma żadnych prestensji! bo chca byc mili... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:40 pm
M-Teen Lethiel M-Teen *wchodzi* 3nodding nuuu witam ^^ witaj Mciu 4laugh *przytuuuuuuul* whee whee whee whee chi! czepiasz sie! ninja jakos nikt nie ma żadnych prestensji! eee... bo ja mam bzika na punkcie angielskiego , przykro mi xd i chyba nie pojde na informatyke jednak tylko na cos zwiazanego z anglikiem na studia ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:43 pm
*prrzytuuuuuuuuul Vykkosia* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Chii tym slodziutka ty jestes razz ...pieknisio wygladasz whee *przytul i buziak*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:44 pm
Vykk Chii tym slodziutka ty jestes razz ...pieknisio wygladasz whee *przytul i buziak* redface dzienki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|