|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:56 am
juliangel Ja musiem spadać... Thx wszystkim daroczyncom za uszka !! papa... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:57 am
Geralt Ja musze spadac crying narazie WSZYSTKIM cry papa kotecq sad *przytuuuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:57 am
Omega Sun chce ktos sobie dorobic na tlumaczeniach? Dostalam PMka od uzytkownika, ktory szuka pomocy w tlumaczeniach maili z polskiego na angielski i z angielskiego na polski. Oferuje za to goldy i prosil abym Wam wkleila jego oferte. Sama bym sie tym zajela ale nie mam czasu w najblizszych dniach, wiec moze ktos z Was bylby zainteresowany? Flippyman Hello, I need translations from Polish to English and from English to Polish. I found there was a Polish guild, but it costs 300 gold to join. So I wanted to ask you to please post in the guild. I need translations of e-mails. They are 3 or 4 paragraphs and I will pay 100 gold for each translation, in advance. I will need 3 or 4 translations per week. So, would you please announce this ad in the "Poland on Gaia Guild"? moge sie z Flippymanem skontaktowac, lub jak wolisz to powiedz, zeby to on do mnie napisal... nie wiem. po pracy mam troche czasu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:03 pm
racqel Omega Sun chce ktos sobie dorobic na tlumaczeniach? Dostalam PMka od uzytkownika, ktory szuka pomocy w tlumaczeniach maili z polskiego na angielski i z angielskiego na polski. Oferuje za to goldy i prosil abym Wam wkleila jego oferte. Sama bym sie tym zajela ale nie mam czasu w najblizszych dniach, wiec moze ktos z Was bylby zainteresowany? Flippyman Hello, I need translations from Polish to English and from English to Polish. I found there was a Polish guild, but it costs 300 gold to join. So I wanted to ask you to please post in the guild. I need translations of e-mails. They are 3 or 4 paragraphs and I will pay 100 gold for each translation, in advance. I will need 3 or 4 translations per week. So, would you please announce this ad in the "Poland on Gaia Guild"? moge sie z Flippymanem skontaktowac, lub jak wolisz to powiedz, zeby to on do mnie napisal... nie wiem. po pracy mam troche czasu... To PMnij go, jest teraz on-line. Napewno sie ucieszy, ze ktos chce mu pomoc. "Wyglada" na mila osobke smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:05 pm
Omega Sun racqel Omega Sun chce ktos sobie dorobic na tlumaczeniach? Dostalam PMka od uzytkownika, ktory szuka pomocy w tlumaczeniach maili z polskiego na angielski i z angielskiego na polski. Oferuje za to goldy i prosil abym Wam wkleila jego oferte. Sama bym sie tym zajela ale nie mam czasu w najblizszych dniach, wiec moze ktos z Was bylby zainteresowany? Flippyman Hello, I need translations from Polish to English and from English to Polish. I found there was a Polish guild, but it costs 300 gold to join. So I wanted to ask you to please post in the guild. I need translations of e-mails. They are 3 or 4 paragraphs and I will pay 100 gold for each translation, in advance. I will need 3 or 4 translations per week. So, would you please announce this ad in the "Poland on Gaia Guild"? moge sie z Flippymanem skontaktowac, lub jak wolisz to powiedz, zeby to on do mnie napisal... nie wiem. po pracy mam troche czasu... To PMnij go, jest teraz on-line. Napewno sie ucieszy, ze ktos chce mu pomoc. "Wyglada" na mila osobke smile ok. zrobione.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:06 pm
koniec tego.. xd .. jush nie mecze amerykańcoow blaugh wroocilam... teraz pomecze was :> mogu ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:07 pm
Lethiel koniec tego.. xd .. jush nie mecze amerykańcoow blaugh wroocilam... teraz pomecze was :> mogu ?? sad wiesz co mozesz mi pomeczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:09 pm
Lethiel koniec tego.. xd .. jush nie mecze amerykańcoow blaugh wroocilam... teraz pomecze was :> mogu ?? sad agdzie meczyłas amerykanow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:09 pm
Ozzwald Lethiel koniec tego.. xd .. jush nie mecze amerykańcoow blaugh wroocilam... teraz pomecze was :> mogu ?? sad wiesz co mozesz mi pomeczyc... *pac poducha przez glowe* stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:11 pm
Ozzwald Lethiel koniec tego.. xd .. jush nie mecze amerykańcoow blaugh wroocilam... teraz pomecze was :> mogu ?? sad wiesz co mozesz mi pomeczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:11 pm
Falcone Lethiel koniec tego.. xd .. jush nie mecze amerykańcoow blaugh wroocilam... teraz pomecze was :> mogu ?? sad agdzie meczyłas amerykanow na jakims topicu dla loodzi powyshej 18 roku zycia xp powyprzytulalam ich twisted .. a potem lazilam i ogladalam sobie ich posty.. jakies chociash mam ćwiczonko przed matoorką wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:13 pm
racqel Ozzwald Lethiel koniec tego.. xd .. jush nie mecze amerykańcoow blaugh wroocilam... teraz pomecze was :> mogu ?? sad wiesz co mozesz mi pomeczyc...  juz nie wazne... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 12:22 pm
czesc... slicznie wygladasz promyczku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|