|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:45 am
Falcone spoko jutro dla mnie ciasto piecze a pozniej ogladamy Horror whee O.o .. slodkie whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:47 am
Lethiel Falcone spoko jutro dla mnie ciasto piecze a pozniej ogladamy Horror whee O.o .. slodkie whee whee whee no ciasto bedzie napewno słodkie whee ..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Geralt ]Goth bless[ racqel Goth - pomyslales juz chlopcze? A poza tym w sigu Julangelii, jest Death z Sandmana, a dokladniej "Death - High Cost of Living". Vampir - the Mascarade juz nie jest modny. Teraz na topie jest Nowa Edycja, a w WW mowili, ze definitywnie zamykaja World of Darkness (ale jednak kasa wazniejsza), zamkneli tylko moje 2 ulubione - Wraitha i changelinga. hahahahah Wybacz.. ja nie podlegam moda... Ale faktycznie WW ma zamknac WOD.. a raczej mial stare I tak od wampira lepszy jest obywatel V. 3.0 oraz neuroshima Trzeba nakopac Molochowi w jego zelazne dupsko! Taaaa Nero wymiata. A jaka jest wedlug ciebie najlepsza profesja (oprocz szczura biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj irinq !!!! *przytuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee papatki lenooś *przytuuuuuuuuul* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Falcone racqel spojrz jeszcze raz na ten tekst powyzej i zastanow sie czy nie wyczuwasz ironii... Jakby ktokolwiek poza Lena podazal tu za moda... Chlopak, poki na swiecie jest pelno takich jak ty fanow WW, to panowie z Ameryki beda ostra kase na was robic, czy sie to komu podoba czy nie. nie mam zielonego pojecia o czym gadacie xd A ja tak... Racqel.. ja nie mam nic przeciwko, niech sobie jezdza Mustangami... uczciwie zarabiaja... a mnie nic do tego a ja ci przeszkadzam tak? dziwne. ale starczy chyba juz na ten temat. ok? Falc - RPG > World of Darkness z White Wolfa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:50 am
juliangel [chlipie ze szczęscia] Dziekuuje wszystkim !! I nadeszla piekna inteligentna itp. itd. JULKA ELVISH SK8ER biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chce ktos sobie dorobic na tlumaczeniach? Dostalam PMka od uzytkownika, ktory szuka pomocy w tlumaczeniach maili z polskiego na angielski i z angielskiego na polski. Oferuje za to goldy i prosil abym Wam wkleila jego oferte. Sama bym sie tym zajela ale nie mam czasu w najblizszych dniach, wiec moze ktos z Was bylby zainteresowany? Flippyman Hello, I need translations from Polish to English and from English to Polish. I found there was a Polish guild, but it costs 300 gold to join. So I wanted to ask you to please post in the guild. I need translations of e-mails. They are 3 or 4 paragraphs and I will pay 100 gold for each translation, in advance. I will need 3 or 4 translations per week. So, would you please announce this ad in the "Poland on Gaia Guild"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Falc - RPG > World of Darkness z White Wolfa. aha ................... tak własnie myslałem bo mowiliscie cos o" Wampirzee " ............... to sie skapnołem, ze chodzi o Maskarade ............. ja z RPG grałem tylko w wiedzimina i w Wampira ........... i musze powiedziec ze bardziej mi sie podoba wiedzmin ........... no ale to moze przez naszego mistrza gry ............ bo Wampira ma byc niby straszny a jak gralismy to popłakałem sie ze smiechu kilka razy 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:51 am
Cześc, Braciszek sie na was pogniewał i poszedł sie upić z innymi debilami. brakuje tylko Piotrka i Ozzego, do szcescia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:51 am
juliangel [chlipie ze szczęscia] Dziekuuje wszystkim !! no. nareszcie : ) Geralt - Nie wiem, nigdy sie nad tym nie zastanawialem. ja prowadze, ale jakbym mial grac, to chyba jakims szulerem/karciarzem/oszustem z Vegas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:53 am
racqel juliangel [chlipie ze szczęscia] Dziekuuje wszystkim !! no. nareszcie : ) Geralt - Nie wiem, nigdy sie nad tym nie zastanawialem. ja prowadze, ale jakbym mial grac, to chyba jakims szulerem/karciarzem/oszustem z Vegas. Ja treserem bestii twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:54 am
*przytuuuuuuuuuuul* dla Geralcika whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja musze spadac crying narazie WSZYSTKIM cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt racqel juliangel [chlipie ze szczęscia] Dziekuuje wszystkim !! no. nareszcie : ) Geralt - Nie wiem, nigdy sie nad tym nie zastanawialem. ja prowadze, ale jakbym mial grac, to chyba jakims szulerem/karciarzem/oszustem z Vegas. Ja treserem bestii twisted skad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|