|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:40 am
Arash ... OBora Bora... tralala ....Rozjebuda..
Zosfane fanem muzyki Irańskiej chyba :] ...
Sieba sobie Orabora tarlalal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Geralt Falcone Ozzwald do siebie.. na latwizne poszedles, a krzaki lub lawka w parku to co... wink dla mnie to nie jest takie proste sweatdrop ....... a co brakuje parkow czy lawek biggrin lawki pewnie wszystkie zajete.. ale podejrzewam ze krzakow jest pod dostatkiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel spojrz jeszcze raz na ten tekst powyzej i zastanow sie czy nie wyczuwasz ironii... Jakby ktokolwiek poza Lena podazal tu za moda... Chlopak, poki na swiecie jest pelno takich jak ty fanow WW, to panowie z Ameryki beda ostra kase na was robic, czy sie to komu podoba czy nie. nie mam zielonego pojecia o czym gadacie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:42 am
Geralt Falcone Ozzwald do siebie.. na latwizne poszedles, a krzaki lub lawka w parku to co... wink dla mnie to nie jest takie proste sweatdrop ....... a co brakuje parkow czy lawek biggrin chyba odwagi sweatdrop hejka Irinn biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Geralt Falcone Ozzwald do siebie.. na latwizne poszedles, a krzaki lub lawka w parku to co... wink dla mnie to nie jest takie proste sweatdrop ....... a co brakuje parkow czy lawek biggrin lawki pewnie wszystkie zajete.. ale podejrzewam ze krzakow jest pod dostatkiem... juz wiem o co chodzi... wstydzil sie kupic gumki... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel ej, chłopaki nie łamcie sie jak nie ta to inna Patrzcie jaka editsprtyna sie znalazla xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj irinq !!!! *przytuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee papatki lenooś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:43 am
Falcone racqel spojrz jeszcze raz na ten tekst powyzej i zastanow sie czy nie wyczuwasz ironii... Jakby ktokolwiek poza Lena podazal tu za moda... Chlopak, poki na swiecie jest pelno takich jak ty fanow WW, to panowie z Ameryki beda ostra kase na was robic, czy sie to komu podoba czy nie. nie mam zielonego pojecia o czym gadacie xd A ja tak... Racqel.. ja nie mam nic przeciwko, niech sobie jezdza Mustangami... uczciwie zarabiaja... a mnie nic do tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:44 am
Ozzwald Geralt Falcone Ozzwald do siebie.. na latwizne poszedles, a krzaki lub lawka w parku to co... wink dla mnie to nie jest takie proste sweatdrop ....... a co brakuje parkow czy lawek biggrin lawki pewnie wszystkie zajete.. ale podejrzewam ze krzakow jest pod dostatkiem... spoko jutro dla mnie ciasto piecze a pozniej ogladamy Horror whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:44 am
Geralt ]Goth bless[ racqel Goth - pomyslales juz chlopcze? A poza tym w sigu Julangelii, jest Death z Sandmana, a dokladniej "Death - High Cost of Living". Vampir - the Mascarade juz nie jest modny. Teraz na topie jest Nowa Edycja, a w WW mowili, ze definitywnie zamykaja World of Darkness (ale jednak kasa wazniejsza), zamkneli tylko moje 2 ulubione - Wraitha i changelinga. hahahahah Wybacz.. ja nie podlegam moda... Ale faktycznie WW ma zamknac WOD.. a raczej mial stare I tak od wampira lepszy jest obywatel V. 3.0 oraz neuroshima Trzeba nakopac Molochowi w jego zelazne dupsko! Taaaa Neuro wymiata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:45 am