|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:25 am
chyba zaczolem przesadzac z cytatami... no nic trudno nie chce mi sie ich skracac.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:27 am
~~lena-undesaid~~ łeeee..... crying Mylog nie działa.... O.o .. nie plakoosiaj *przytuuuula i ociera łezki* ciokolwiek to jest.. pewnie niedloogo naprawią 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:28 am
Ha kupilam coon taila za 1,5 k za ile go opchnac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:29 am
helo ninja powrociłem poraz kolejny w dzisiejszym dniu ............... tak własciwie to bym był teraz jeszcze na dworzu ale zrobił sie tak zimno ze juz kolezanka nie wytrzymała xd ....................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:30 am
Dobry ^^
Co tam u was razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:31 am
Falcone helo ninja powrociłem poraz kolejny w dzisiejszym dniu ............... tak własciwie to bym był teraz jeszcze na dworzu ale zrobił sie tak zimno ze juz kolezanka nie wytrzymała xd .................... i o to chodzi... bylo rozgrzac kolezanke... dzisiejsza mlodziesz nie umie wykorzystac sytuacji... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:31 am
Falcone helo ninja powrociłem poraz kolejny w dzisiejszym dniu ............... tak własciwie to bym był teraz jeszcze na dworzu ale zrobił sie tak zimno ze juz kolezanka nie wytrzymała xd .................... xd witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* bylo ją jakims np. przytulasem rozgrzać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ łeeee..... crying Mylog nie działa.... O.o .. nie plakoosiaj *przytuuuula i ociera łezki* ciokolwiek to jest.. pewnie niedloogo naprawią 3nodding xd to jest portal blogowy xd A ja tam niedawno załorzyłam bloga, i nie moge notki dodać....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Falcone helo ninja powrociłem poraz kolejny w dzisiejszym dniu ............... tak własciwie to bym był teraz jeszcze na dworzu ale zrobił sie tak zimno ze juz kolezanka nie wytrzymała xd .................... i o to chodzi... bylo rozgrzac kolezanke... dzisiejsza mlodziesz nie umie wykorzystac sytuacji... wink zapraszałam ja do siebie ale na złosc mi nie poszła stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Ha kupilam coon taila za 1,5 k za ile go opchnac? ee wiesz co...coonn taila to ja probwalem sprzeedac whooo....czasu albo i jeszcze dluzej...mam do opchniecia liscik i costazm veil...a i jeszcze cos kce ktos kupic??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Dobry ^^ Co tam u was razz wapno po dwoch dniach spokoju wrucilo do domu i zaczelo narzekac... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:33 am
Falcone helo ninja powrociłem poraz kolejny w dzisiejszym dniu ............... tak własciwie to bym był teraz jeszcze na dworzu ale zrobił sie tak zimno ze juz kolezanka nie wytrzymała xd .................... hejka Falc...dawno cie juz tu nie widzialem ciebie Dredowolsa tez nie xd witaj*przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|