|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 12:08 pm
Egyszer 4 óra alatt összeszedtem booty-val 100k-t. Mégegyszer nem tudnám megcsinálni xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 12:30 pm
Büszkeségem, hogy a zomg-n freebieként kapott dolgok közül 2 olyan cuccot kaptam, amit ma sikerült összesen kb 11kért eladnom. smile (legtöbbször 100nál kevesebb goldot adnak)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 30, 2009 6:17 am
Éééés büszkeségem, hogy sikereült megvennem a divided stars-t, ez volt az első nagy questem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 01, 2009 1:09 am
exclaim wahmbulance exclaim 2 ÉV!!! 50000 POST!!! 310 TAG!!!! (mule-okkal együtt...)
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 01, 2009 5:16 am
juhúú büszke vagyok a guild-ra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 01, 2009 6:57 am
napsugar juhúú büszke vagyok a guild-ra  Szint úgy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 01, 2009 7:19 am
Lurzt napsugar juhúú büszke vagyok a guild-ra  Szint úgy Én is ^^ Sokáig létezzen még a fuild és gratu az eredményekhez ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 01, 2009 8:44 am
Obilia Lurzt napsugar juhúú büszke vagyok a guild-ra  Szint úgy Én is ^^ Sokáig létezzen még a guild és gratu az eredményekhez ^^ Énis^^ csak azt sajnálom hogy sokáig nem írtam... de majd bepótolom^^ Büszkeségem, hogy tagja vagyok a guildnak, és hogy 5-ös lett a törim és 4-es a kémiám xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 01, 2009 8:51 am
YEAH!!! Mindent bele-Mindent bele!!!!!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 01, 2009 9:05 am
Syrielle Obilia Lurzt napsugar juhúú büszke vagyok a guild-ra  Szint úgy Én is ^^ Sokáig létezzen még a guild és gratu az eredményekhez ^^ Énis^^ csak azt sajnálom hogy sokáig nem írtam... de majd bepótolom^^ Büszkeségem, hogy tagja vagyok a guildnak, és hogy 5-ös lett a törim és 4-es a kémiám xD Büszkeségem hogy az egyik új parókával csináltam egy új halloweeni avitervet, hogy gógyulgatok, hogy ari a cicaavim ^^ És hogy ennek a guildnek a tagja lehetek + hogy már találkozhattam léőben néhányotokkal smile (Syrielle gyere el a halloweenireeee ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 01, 2009 12:00 pm
Büszke vagyok arra, hogy a guild kabalája lehetek! Büszke vagyok arra még, hogy ennyi új barátom(és szerelmem) lett! Büszke vagyok arra, hogy ismerhetlek titeket! ÍGY KÖSZÖNÖM NEKTEK MINDENT!!!!! BÜSZKE VAGYOK RÁTOK!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 02, 2009 12:31 am
Mi is büszkék vagyunk rád, Medve. xd
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 03, 2009 6:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 03, 2009 8:29 am
A nemtommikor pontosan de októberben leendő személyes guildtalira ami a halloween jegyében telik majd el elvileg smile Bár azt mondta, még szervezi (majd?). Mindegy sweatdrop Biztos infót tőle lehet megtudni. Büszkeségem, hogy lett egy "Mekk mesterem" smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|