|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:04 am
witaj pisiu 4laugh *przytuuuuuul* whee whee whee mraaaauuuuuurrrr... whee 4laugh xd *przytuuuuul juli* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj *wiesz na szyi* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Vykk Ibris Brakuje tylko ladnej pani z tabliczkami, ktora by sie przechadzala w skapym ubranku XD hey przybylym... Ib skoro to jest damski pojedynek tro powinein lazic facet xp [Rzut na szyje i buziak w policzek] Czesc !! [przytula] Mam nadzieje ze nie zdegenerowales mi Wodza i Chrissa za bardzo smile dzin dybry...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul ogromniasty* whee \ witaj (drapie kotka za uchem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk juliangel [Rzut na szyje i buziak w policzek] Czesc !! [przytula] Mam nadzieje ze nie zdegenerowales mi Wodza i Chrissa za bardzo smile witaj*przytul i cmok w polika* nie w sumie nie...chyba ze uwazasz za zle to ze do pizzy nie wzieli piwa xd Nie wzieli ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:05 am
pozyczy mi ktos do dzis lub jutra 1,5k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:06 am
Lethiniusienieczka :cD 4laugh
Kiciusia 4laugh
Witeczka Geralt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:06 am
witaj *big przytuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:07 am
juliangel Ale wiocha, gosciu nie kupil ode mnie shirta i brakuje mi na elfie uszy... A własnie wiecie jaka faza byla na Gaiowym spotkaniu w Szczecinie... Rati uchlała mnie i Bali... mamy male dziury... *wpatruje sie w sygnaturke* Toreador? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt Lethiel O.o witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul ogromniasty* whee \ witaj (drapie kotka za uchem) *kotek zaczyna mrooczeć* O.o .. lubi cie whee .. to slodkie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiniusienieczka :cD 4laugh
Kiciusia 4laugh
Witeczka GeraltSiemka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:08 am
juliangel Vykk juliangel [Rzut na szyje i buziak w policzek] Czesc !! [przytula] Mam nadzieje ze nie zdegenerowales mi Wodza i Chrissa za bardzo smile witaj*przytul i cmok w polika* nie w sumie nie...chyba ze uwazasz za zle to ze do pizzy nie wzieli piwa xd Nie wzieli ? niet... xd ....zapotrzebowanie spadlo xd podaj gg jak mozesz...albo doezwij sie do mnie razz 3320200
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:09 am
Lethiel Geralt Lethiel O.o witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul ogromniasty* whee \ witaj (drapie kotka za uchem) *kotek zaczyna mrooczeć* O.o .. lubi cie whee .. to slodkie 4laugh ^^ tez go lubie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|