|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 10:55 am
Ibris Brakuje tylko ladnej pani z tabliczkami, ktora by sie przechadzala w skapym ubranku XD hey przybylym... O.o .. moge ja ?? moge ?? proooshu whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Brakuje tylko ladnej pani z tabliczkami, ktora by sie przechadzala w skapym ubranku XD hey przybylym... Ib skoro to jest damski pojedynek tro powinein lazic facet xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KITTYY heart
sorry za moje humory ale to wkoncu chlopcy nadepneli na mnie, no w sumie jeden wiec teraz kastruje wszystkich wiec kobiety oszczędzam, sorry Kitty jeszcze raz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 10:57 am
Vykk Ibris Brakuje tylko ladnej pani z tabliczkami, ktora by sie przechadzala w skapym ubranku XD hey przybylym... Ib skoro to jest damski pojedynek tro powinein lazic facet xp Znajesz mi chetnego? XDD Leth, w sumie Vykk ma racje.. chyba, ze my o czyms nie wiemy wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 10:58 am
Night_Lady KITTYY heart
sorry za moje humory ale to wkoncu chlopcy nadepneli na mnie, no w sumie jeden wiec teraz kastruje wszystkich wiec kobiety oszczędzam, sorry Kitty jeszcze raz
jush oki... spokojnie.... wink sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 10:59 am
O.o witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul ogromniasty* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ibris Brakuje tylko ladnej pani z tabliczkami, ktora by sie przechadzala w skapym ubranku XD hey przybylym... Ib skoro to jest damski pojedynek tro powinein lazic facet xp [Rzut na szyje i buziak w policzek] Czesc !! [przytula] Mam nadzieje ze nie zdegenerowales mi Wodza i Chrissa za bardzo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Vykk Ibris Brakuje tylko ladnej pani z tabliczkami, ktora by sie przechadzala w skapym ubranku XD hey przybylym... Ib skoro to jest damski pojedynek tro powinein lazic facet xp Znajesz mi chetnego? XDD Leth, w sumie Vykk ma racje.. chyba, ze my o czyms nie wiemy wink xd ech.. nio jush dobsh.. niech bedzie facet xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:01 am
Lethiel Ibris Vykk Ibris Brakuje tylko ladnej pani z tabliczkami, ktora by sie przechadzala w skapym ubranku XD hey przybylym... Ib skoro to jest damski pojedynek tro powinein lazic facet xp Znajesz mi chetnego? XDD Leth, w sumie Vykk ma racje.. chyba, ze my o czyms nie wiemy wink xd ech.. nio jush dobsh.. niech bedzie facet xd poedynek zakonczony usciskiem dolnych małych palców xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:02 am
Night_Lady poedynek zakonczony usciskiem dolnych małych palców xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:02 am
Ale wiocha, gosciu nie kupil ode mnie shirta i brakuje mi na elfie uszy...
A własnie wiecie jaka faza byla na Gaiowym spotkaniu w Szczecinie...
Rati uchlała mnie i Bali... mamy male dziury...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:03 am
juliangel Vykk Ibris Brakuje tylko ladnej pani z tabliczkami, ktora by sie przechadzala w skapym ubranku XD hey przybylym... Ib skoro to jest damski pojedynek tro powinein lazic facet xp [Rzut na szyje i buziak w policzek] Czesc !! [przytula] Mam nadzieje ze nie zdegenerowales mi Wodza i Chrissa za bardzo smile witaj*przytul i cmok w polika* nie w sumie nie...chyba ze uwazasz za zle to ze do pizzy nie wzieli piwa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 11:04 am
juliangel Ale wiocha, gosciu nie kupil ode mnie shirta i brakuje mi na elfie uszy... A własnie wiecie jaka faza byla na Gaiowym spotkaniu w Szczecinie... Rati uchlała mnie i Bali... mamy male dziury... whee ...ze co?? eek spoko...a mozesz przyblizyc temat blizej?? Hej geralt hej LH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|