|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:59 am
PointZer0 Akiko Tamashii PointZer0 ...potrzebuję 19700 na upgrade avatarka sweatdrop  ja ci nie dam razz A co ja jestem żeby żebrać od swojej kochanej :* mam 4 sealed envelope , jeden list z poprzedniego i Omega ma moje 5k na czas nieokreślony , aż tak źle nie jest xd :* a ja nie bede sie chwalic ile mam i ile jeszcze bede miala blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii nyo hej *Aki z nudow sie zawiesila* @_< Aki .. tak szczerze to ladnie rysujesz ... wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 10:00 am
hejka:>...madry sig...mam nadziej ze samam tez sie do niego stosujesz razz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 10:01 am
Akiko Tamashii :* a ja nie bede sie chwalic ile mam i ile jeszcze bede miala blaugh xd No takie arty jakie robisz wystarczajaco dają nam do myślenia słonko heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 10:01 am
Mraaaa... *staje za Kage i opiera sie o jego fotel* Hey wszystkim... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 10:02 am
BeeWolf_san nabalaganili, napierdolili w kompie nabrudzili w całym domu wypili cole ...
Jeszcze wybaczae ale kuźwa pizze mi zjedli tego niewybacze :/ ...
Takto jest jak braz z zona przyjerzdza i z dzieckie :/ Wspolczuje ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Mraaaa... *staje za Kage i opiera sie o jego fotel* Hey wszystkim... xp Hej Ibris xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj 4laugh *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 10:03 am
Ibris Mraaaa... *staje za Kage i opiera sie o jego fotel* Hey wszystkim... xp hej Ib whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Mraaaa... *staje za Kage i opiera sie o jego fotel* Hey wszystkim... xp Witaj ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Mraaaa... *staje za Kage i opiera sie o jego fotel* Hey wszystkim... xp czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Akiko Tamashii nyo hej *Aki z nudow sie zawiesila* @_< *Idzie pościelić ł�żko w pokoju obok żeby zaraz Aki przestało się nudzić :]* nyaaaa whee * chowa sie do szafy* ty tylko o jednym!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Mraaaa... *staje za Kage i opiera sie o jego fotel* Hey wszystkim... xp *posadza na kolanach* A myslalem ze juz sie tutaj nie pojawisz.. no i ze pan Vykk zahipnoteyzowal Cie swoim niewatpliwym urokiem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|