|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:53 am
PointZer0 ...potrzebuję 19700 na upgrade avatarka sweatdrop  ja sowjego ntez chcialem sobie zmienic ale biorac pod uwage ze 2 glownych itemkow nigdy miec nie bede a nawet ich nie ma w markecie to chyba sobie daruje sweatdrop i zrobie z zsiebie Rouge'a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ...potrzebuję 19700 na upgrade avatarka sweatdrop  To ja jestem bardzoiej ekonomiczny bo mi potrzeba tak max 10 tyś ...na spodnie jakieś + + + coś biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Libido69 Tak... mozna powiedziec... ze jestesmy... ...Tylko Cieniem wink heart *rozplywa sie w czarna mase i pojawia kolo Vykka* Nie wymiekaj, Ibris to moje Malenstwo.. nie zostawilbym jej dla nikogo... co do Aki - znamy sie od dawna, mysle ze nie mial mi tego nikt za zle *spoglada na Zero* Nie , konto czyste pod każdym względem , ale nie rozpowiadaj we wtę i we wtę kim jesteś , bo o ile istnieje nieoficialna amnestia Ciebie i Prinee , to w dalszym ciągu oficialnie zostałes zbanowany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:54 am
witaj Kiart 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ...potrzebuję 19700 na upgrade avatarka sweatdrop  ja ci nie dam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:55 am
]Goth bless[ Libido69 Tak... mozna powiedziec... ze jestesmy... ...Tylko Cieniem wink heart *rozplywa sie w czarna mase i pojawia kolo Vykka* Nie wymiekaj, Ibris to moje Malenstwo.. nie zostawilbym jej dla nikogo... co do Aki - znamy sie od dawna, mysle ze nie mial mi tego nikt za zle *spoglada na Zero* no to dobrze 3nodding hej Kiart... 0 ekonomia nie jest dobra strona gaii wali sie na leb pod kazdym wzgledem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:57 am
PointZer0 ]Goth bless[ Libido69 Tak... mozna powiedziec... ze jestesmy... ...Tylko Cieniem wink heart *rozplywa sie w czarna mase i pojawia kolo Vykka* Nie wymiekaj, Ibris to moje Malenstwo.. nie zostawilbym jej dla nikogo... co do Aki - znamy sie od dawna, mysle ze nie mial mi tego nikt za zle *spoglada na Zero* Nie , konto czyste pod każdym względem , ale nie rozpowiadaj we wtę i we wtę kim jesteś , bo o ile istnieje nieoficialna amnestia Ciebie i Prinee , to w dalszym ciągu oficialnie zostałes zbanowany... Hm.. powiedzmy, ze zostalem oczyszczony z zarzutow wink *siada na drewnianym wiktorianskim fotelu i rozglada sie za Ibris*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk 0 ekonomia nie jest dobra strona gaii wali sie na leb pod kazdym wzgledem xd .. no tak raczej ... gonk mogli by w koncu cos z tym zrobic ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii PointZer0 ...potrzebuję 19700 na upgrade avatarka sweatdrop  ja ci nie dam razz A co ja jestem żeby żebrać od swojej kochanej :* mam 4 sealed envelope , jeden list z poprzedniego i Omega ma moje 5k na czas nieokreślony , aż tak źle nie jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nyo hej *Aki z nudow sie zawiesila* @_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:58 am
]Goth bless[ PointZer0 Nie , konto czyste pod każdym względem , ale nie rozpowiadaj we wtę i we wtę kim jesteś , bo o ile istnieje nieoficialna amnestia Ciebie i Prinee , to w dalszym ciągu oficialnie zostałes zbanowany... Hm.. powiedzmy, ze zostalem oczyszczony z zarzutow wink *siada na drewnianym wiktorianskim fotelu i rozglada sie za Ibris* a mowiles ze raczej nie wrucissz juz tutaj ... zwaituj sie chwile zaraz przyjdzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:58 am
nabalaganili, napierdolili w kompie nabrudzili w całym domu wypili cole ...
Jeszcze wybaczae ale kuźwa pizze mi zjedli tego niewybacze :/ ...
Takto jest jak braz z zona przyjerzdza i z dzieckie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|