|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:47 am
]Goth bless[ Witaj Vykk *wyszczerza kly* no co przeciez Ib jest twoja... xd tylko nie zbyt rozumiem czemu mowisz kochanie do Aki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald agut Elo wszystkim!! razz wink czesc... Hey Ozzwald razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Kusza ale ludzi sie zeszło ...
A ty Ozzwaldzie mogł bys na tlenie odpisać chociaż :/ przecierz ci teraz napisalem... Kur...a... Internet mi padł w momecie jak pisałeś :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:48 am
Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie whee elo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:48 am
Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie whee Hej Lethiel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:49 am
agut Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie whee elo razz oo... hej wink *przytuuuuul* *przytuuuul zero* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk ]Goth bless[ Witaj Vykk *wyszczerza kly* no co przeciez Ib jest twoja... xd tylko nie zbyt rozumiem czemu mowisz kochanie do Aki * szepcze do Vykk'a * spoko ja tez, ale juz sie przyzwyczailam ze kazdy mowi do mnie inaczej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Libido69 Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii xd Kage!!!*przytula* ozeszty jak ja cie tu daaawno nie widzialam ^^ *obchodzi go dookola* Tak, tak pani artystko... bardzo mi milo 3nodding aha.. i jest jeszcze jedna sprawa.. 3nodding nyu? hejka Vykk ;] Jestesmy z Kage BAAARRRRRDZO blisko... wink heart nyo i fajnie nyo ^^ Tak... mozna powiedziec... ze jestesmy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie whee witaj ponownie lethi*prztul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:50 am
Vykk Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie whee witaj ponownie lethi*prztul* *skacze na niego* Vykkoś 4laugh !!! *przytuuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:51 am
Akiko Tamashii Vykk ]Goth bless[ Witaj Vykk *wyszczerza kly* no co przeciez Ib jest twoja... xd tylko nie zbyt rozumiem czemu mowisz kochanie do Aki * szepcze do Vykk'a * spoko ja tez, ale juz sie przyzwyczailam ze kazdy mowi do mnie inaczej sweatdrop no w sumie...ale skoro na ciebie mowi kochanie to jak mowi to Gaile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel agut Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie whee elo razz oo... hej wink *przytuuuuul* *przytuuuul zero* whee Hyhy...jeszcze sie nie znamy....Aga jestem razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...potrzebuję 19700 na upgrade avatarka sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:52 am
Libido69 Tak... mozna powiedziec... ze jestesmy... ...Tylko Cieniem wink heart *rozplywa sie w czarna mase i pojawia kolo Vykka* Nie wymiekaj, Ibris to moje Malenstwo.. nie zostawilbym jej dla nikogo... co do Aki - znamy sie od dawna, mysle ze nie mial mi tego nikt za zle *spoglada na Zero*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:52 am
agut Lethiel agut Lethiel wroocilam 4laugh whee witajcie whee elo razz oo... hej wink *przytuuuuul* *przytuuuul zero* whee Hyhy...jeszcze sie nie znamy....Aga jestem razz razz milo poznać wink whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|