|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:08 am
PointZer0 Ach , tego mi było trzeba xd Wprawdzie ręce mam pocharatane trochę o wyschnięta roślinność to jednak kocham łazić po bagnach i terenach gdzie cywilizacja jakoś niechętnie kieruje swe nogi xd Witam wszystkich :> *odsoowa sie* *bierze rozbieg* *skok na zero* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuula* whee whee whee xd witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:09 am
PointZer0 Ach , tego mi było trzeba xd Wprawdzie ręce mam pocharatane trochę o wyschnięta roślinność to jednak kocham łazić po bagnach i terenach gdzie cywilizacja jakoś niechętnie kieruje swe nogi xd Witam wszystkich yyy... ale po co chodziles po bagnach eek ? Zycie Ci nie mile czy chowales czyjes zwloki ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ach , tego mi było trzeba xd Wprawdzie ręce mam pocharatane trochę o wyschnięta roślinność to jednak kocham łazić po bagnach i terenach gdzie cywilizacja jakoś niechętnie kieruje swe nogi xd Witam wszystkich Błysk w oku ... łaaa... jak wiwwiurka modrerca wskakuje z pod szaffki na rzyrandol i rzuca sie opantany na Zero ... <*_#> Odbiło mi crying ...
Ty łazisz dla rozrywki po bagnach ... Wiem to wciaga biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Ach , tego mi było trzeba xd Wprawdzie ręce mam pocharatane trochę o wyschnięta roślinność to jednak kocham łazić po bagnach i terenach gdzie cywilizacja jakoś niechętnie kieruje swe nogi xd Witam wszystkich :> *odsoowa sie* *bierze rozbieg* *skok na zero* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuula* whee whee whee xd witaj 4laugh No ten rozbieg to juzchyba szczyt perfidii i perwersji xd Witaj Lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:11 am
PointZer0 Ach , tego mi było trzeba xd Wprawdzie ręce mam pocharatane trochę o wyschnięta roślinność to jednak kocham łazić po bagnach i terenach gdzie cywilizacja jakoś niechętnie kieruje swe nogi xd Witam wszystkich XD *szybko wyskakuje z szafki rozwalajac nos Bee i chowa sie pod plaszczem Zerusia* nyuuuu~ >_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:11 am
Omega Sun BeeWolf_san młał ... no bo jestem łofca biggrin ... łuhaha :*:* .. przytula sie i całuje w usteczka ... nastepnie zeskakuje i biegnie do szafki... zaczyna ja grapać .. Kotku tu siedzi ... Aki wyciagniemy ja biggrin ... mrrr
hmm... ale Aki chyba nie chce zebysmy na nia polowali Łaki nie chcieć ... crying ... no trudno ...
Odwraca sie obejmuje i zaczyna całować ... przewraca na ziemie i zachowuje sie jak waż ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:13 am
PointZer0 Lethiel PointZer0 Ach , tego mi było trzeba xd Wprawdzie ręce mam pocharatane trochę o wyschnięta roślinność to jednak kocham łazić po bagnach i terenach gdzie cywilizacja jakoś niechętnie kieruje swe nogi xd Witam wszystkich :> *odsoowa sie* *bierze rozbieg* *skok na zero* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuula* whee whee whee xd witaj 4laugh No ten rozbieg to juzchyba szczyt perfidii i perwersji xd Witaj Lethiel xd xd xd jakiej znowu perwersji :> .. przeciesh ja grzeczna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii XD *szybko wyskakuje z szafki rozwalajac nos Bee i chowa sie pod plaszczem Zerusia* nyuuuu~ >_o Buuu rozbilas wilczkowy nosek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Akiko Tamashii XD *szybko wyskakuje z szafki rozwalajac nos Bee i chowa sie pod plaszczem Zerusia* nyuuuu~ >_o Buuu rozbilas wilczkowy nosek crying No no , nie bić mi się tu , Aki , u mnie bezpieczna *głaszzce i całuje w czółko* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:15 am
BeeWolf_san Łaki nie chcieć ... crying ... no trudno ...
Odwraca sie obejmuje i zaczyna całować ... przewraca na ziemie i zachowuje sie jak waż ... wink hihi redface :*:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Akiko Tamashii XD *szybko wyskakuje z szafki rozwalajac nos Bee i chowa sie pod plaszczem Zerusia* nyuuuu~ >_o Buuu rozbilas wilczkowy nosek crying O_o" *mocno chwyta sie plaszcza Zera* nyu >_<"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Akiko Tamashii XD *szybko wyskakuje z szafki rozwalajac nos Bee i chowa sie pod plaszczem Zerusia* nyuuuu~ >_o Buuu rozbilas wilczkowy nosek crying niom nie trafiła ... to ..to .. nie wiem kto to był .. ale włąził w nocy przez okno ...
PRzytula sie i całuje w słodkie usteczka :*:*:* ... mrał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:17 am
Omega Sun BeeWolf_san Łaki nie chcieć ... crying ... no trudno ...
Odwraca sie obejmuje i zaczyna całować ... przewraca na ziemie i zachowuje sie jak waż ... wink hihi redface :*:*:* Hi.... Co mi zrobisz :* ... nyu....
Patrzy sie na Aki... pod łpaszczem ... eek zero ty masz curke ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:17 am
Akiko Tamashii Omega Sun Akiko Tamashii XD *szybko wyskakuje z szafki rozwalajac nos Bee i chowa sie pod plaszczem Zerusia* nyuuuu~ >_o Buuu rozbilas wilczkowy nosek crying O_o" *mocno chwyta sie plaszcza Zera* nyu >_<" Eee coście Aki chcieli zrobić że taka zdesperowana ? sweatdrop no jużjuż *cmok i siada na fotelu biorąc ją na kolanka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|