|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:49 am
Akiko Tamashii Lethiel Akiko Tamashii nyuuu *rozplaszcza sie na podlodze* mi tez sie nic nie kce >_< niech ktos za mnie zrobi zadania domowe i sie nauczy na sprawdzian witaj aki.. jak zdasz za mnie matoore to nie ma sprawy xd *przytuuuuuuuuuul* whee eeee......nie dzieki dziewczyny, wole juz zrobic swoje rzeczy ktore mam do zrobienia sweatdrop szkoda xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:50 am
Omega Sun BeeWolf_san Omciu jakto nie wiesz eek ... crying .... mrał tylko nie placz :* Gdzie chcesz pojsc? heart :* ... a gdzie kolwiek ... bierze na raczki i wskakuje za kanape ... wink buhaha ... nic mi sie niechce crying ...
Leci .. no ty jesteś Fee... A ja Bee biggrin ... kto będzie Fuu ?
>_> <_<
@_* ... co ja gadam sad ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:52 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii nyuuu *rozplaszcza sie na podlodze* mi tez sie nic nie kce >_< niech ktos za mnie zrobi zadania domowe i sie nauczy na sprawdzian No czesc Aki-ś ... włazi na nia i sobie tupie tup tup ... Ja za ciebie nic nie zrobie bo tez nic mi sie niechce ... Zeskakuje z niej ... i jak masarzyk był wporzo ?? 1500 sie nalerzy ... wink ...
... Wyciaga kubel z woda i polewa cialo zimna h2o ... nie jestem wycieraczka xp *wczolguje sie pod stol* nyaaaaa~ gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:53 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Omciu jakto nie wiesz eek ... crying .... mrał tylko nie placz :* Gdzie chcesz pojsc? heart :* ... a gdzie kolwiek ... bierze na raczki i wskakuje za kanape ... wink buhaha ... nic mi sie niechce crying ...
>_> <_<
@_* ... co ja gadam sad ... lol .. xd cos chyba naprawde z toba niedobrze sie dzieje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:54 am
Akiko Tamashii BeeWolf_san Akiko Tamashii nyuuu *rozplaszcza sie na podlodze* mi tez sie nic nie kce >_< niech ktos za mnie zrobi zadania domowe i sie nauczy na sprawdzian No czesc Aki-ś ... włazi na nia i sobie tupie tup tup ... Ja za ciebie nic nie zrobie bo tez nic mi sie niechce ... Zeskakuje z niej ... i jak masarzyk był wporzo ?? 1500 sie nalerzy ... wink ...
... Wyciaga kubel z woda i polewa cialo zimna h2o ... nie jestem wycieraczka xp *wczolguje sie pod stol* nyaaaaa~ gonk ... łapie za kapcia... wylaz kasa sie nalerzy za masarza biggrin .. no niechowaj sie ... crying ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:54 am
BeeWolf_san :* ... a gdzie kolwiek ... bierze na raczki i wskakuje za kanape ... wink buhaha ... nic mi sie niechce crying ...
>_> <_<
@_* ... co ja gadam sad ... Taki marudny jestes ostatnio i chyba bez humorku :* Co sie dzieje heart ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:56 am
Omega Sun BeeWolf_san :* ... a gdzie kolwiek ... bierze na raczki i wskakuje za kanape ... wink buhaha ... nic mi sie niechce crying ...
>_> <_<
@_* ... co ja gadam sad ... Taki marudny jestes ostatnio i chyba bez humorku :* Co sie dzieje heart ? To ta pogoda, nic mi sie niechce. Wyszedł bym z dmu pobiegać. Spotkał sie z tobą ... poszedł na jakieś fajne party. A siedze w domu, i po proszkach nie mam siły na nic :/
LEthiel oj bardzo zle sie dzieje X_x .... >_> *........*<_< ..
Agry .. zaczyna grysc dywan ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:58 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii BeeWolf_san Akiko Tamashii nyuuu *rozplaszcza sie na podlodze* mi tez sie nic nie kce >_< niech ktos za mnie zrobi zadania domowe i sie nauczy na sprawdzian No czesc Aki-ś ... włazi na nia i sobie tupie tup tup ... Ja za ciebie nic nie zrobie bo tez nic mi sie niechce ... Zeskakuje z niej ... i jak masarzyk był wporzo ?? 1500 sie nalerzy ... wink ...
... Wyciaga kubel z woda i polewa cialo zimna h2o ... nie jestem wycieraczka xp *wczolguje sie pod stol* nyaaaaa~ gonk ... łapie za kapcia... wylaz kasa sie nalerzy za masarza biggrin .. no niechowaj sie ... crying ... to sie nazywa napasc w bialy dzien! * probuje wyrwac z ucisku Bee swa noge* nyaaaahaaaaa~ gonk *czolga sie dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:00 am
Akiko Tamashii to sie nazywa napasc w bialy dzien! * probuje wyrwac z ucisku Bee swa noge* nyaaaahaaaaa~ gonk *czolga sie dalej* To sie nazywa zycie...
crying ... no i mi prysneła ... Zawsze uciekaja ... sad ...
No choć Aki ... Wymachuje ogonkiem, krzyczac Aki Aki tralala ....
... Rozglada sie do okoła .. wskakuje na Omi :*:*:*:*:*:*:*:*: ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:02 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii to sie nazywa napasc w bialy dzien! * probuje wyrwac z ucisku Bee swa noge* nyaaaahaaaaa~ gonk *czolga sie dalej* crying ... no i mi prysneła ... Zawsze uciekaja ... sad ...
... Rozglada sie do okoła .. wskakuje na Omi :*:*:*:*:*:*:*:*: .... stare bylo blisko * siedzi w szawce pod zlewozmywakiem* nyaaa~ gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:02 am
BeeWolf_san crying ... no i mi prysneła ... Zawsze uciekaja ... sad ...
... Rozglada sie do okoła .. wskakuje na Omi :*:*:*:*:*:*:*:*: .... kiedys mnie polamiesz przez takie napadanie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:04 am
Omega Sun BeeWolf_san crying ... no i mi prysneła ... Zawsze uciekaja ... sad ...
... Rozglada sie do okoła .. wskakuje na Omi :*:*:*:*:*:*:*:*: .... kiedys mnie polamiesz przez takie napadanie wink młał ... no bo jestem łofca biggrin ... łuhaha :*:* .. przytula sie i całuje w usteczka ... nastepnie zeskakuje i biegnie do szafki... zaczyna ja grapać .. Kotku tu siedzi ... Aki wyciagniemy ja biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:05 am
Ach , tego mi było trzeba xd
Wprawdzie ręce mam pocharatane trochę o wyschnięta roślinność to jednak kocham łazić po bagnach i terenach gdzie cywilizacja jakoś niechętnie kieruje swe nogi xd
Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:08 am
BeeWolf_san młał ... no bo jestem łofca biggrin ... łuhaha :*:* .. przytula sie i całuje w usteczka ... nastepnie zeskakuje i biegnie do szafki... zaczyna ja grapać .. Kotku tu siedzi ... Aki wyciagniemy ja biggrin ... mrrr
hmm... ale Aki chyba nie chce zebysmy na nia polowali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:08 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san crying ... no i mi prysneła ... Zawsze uciekaja ... sad ...
... Rozglada sie do okoła .. wskakuje na Omi :*:*:*:*:*:*:*:*: .... kiedys mnie polamiesz przez takie napadanie wink młał ... no bo jestem łofca biggrin ... łuhaha :*:* .. przytula sie i całuje w usteczka ... nastepnie zeskakuje i biegnie do szafki... zaczyna ja grapać .. Kotku tu siedzi ... Aki wyciagniemy ja biggrin ... O_o' ...neeee~ gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|