|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:35 am
BeeWolf_san a moze tak popsocic :* ...mrał wink xd xd xd PRzytula sie :* .... ale tak tu, przy wszystkich ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:36 am
Omega Sun BeeWolf_san a moze tak popsocic :* ...mrał wink xd xd xd PRzytula sie :* .... ale tak tu, przy wszystkich ninja ? ... Obejmuje i całuje w szyjke ... No nie przy wszystkich gdzie sie zapodziejemy :* ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:40 am
amerykańce nudne xd xp wroocilam... ech.. napadne na nich innym razem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:40 am
Kukus BeeWolf_san Od podtrzasania Lethiel odpadła mu głowa.... crying ... Aaaa.... nie mam głowy ... no iii? przecież ośrodek myślowy umieszczony masz z goła gdzie indziej blaugh eee nic mi o tym niewiadomo...
PA Lethiel 4laugh ....
Nudze sie nudze i ... sie nudze:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:41 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san a moze tak popsocic :* ...mrał wink xd xd xd PRzytula sie :* .... ale tak tu, przy wszystkich ninja ? ... Obejmuje i całuje w szyjke ... No nie przy wszystkich gdzie sie zapodziejemy :* ... no nie wiem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:42 am
nyuuu *rozplaszcza sie na podlodze* mi tez sie nic nie kce >_< niech ktos za mnie zrobi zadania domowe i sie nauczy na sprawdzian
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:43 am
BeeWolf_san Kukus BeeWolf_san Od podtrzasania Lethiel odpadła mu głowa.... crying ... Aaaa.... nie mam głowy ... no iii? przecież ośrodek myślowy umieszczony masz z goła gdzie indziej blaugh eee nic mi o tym niewiadomo...
PA Lethiel 4laugh ....
Nudze sie nudze i ... sie nudze:/ ale ja wroocilam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:43 am
Lethiel amerykańce nudne xd xp wroocilam... ech.. napadne na nich innym razem blaugh A ja cie dopiero zdąrzyłem porzegnać a ty już wracasz no wiesz co ... jestes Fee... smile ....
Omciu jakto nie wiesz eek ... crying ....
mrał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:45 am
Akiko Tamashii nyuuu *rozplaszcza sie na podlodze* mi tez sie nic nie kce >_< niech ktos za mnie zrobi zadania domowe i sie nauczy na sprawdzian witaj aki.. jak zdasz za mnie matoore to nie ma sprawy xd *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:45 am
Akiko Tamashii nyuuu *rozplaszcza sie na podlodze* mi tez sie nic nie kce >_< niech ktos za mnie zrobi zadania domowe i sie nauczy na sprawdzian ja moge, jak Ty sie za mnie nauczysz na egzamin z Praw Czlowieka- to tylko 100str. i wejsciowke z Prawa Administracyjnego oraz dwoch rozdzialow z ksiazki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:47 am
BeeWolf_san Omciu jakto nie wiesz eek ... crying .... mrał tylko nie placz :* Gdzie chcesz pojsc? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lethiel amerykańce nudne xd xp wroocilam... ech.. napadne na nich innym razem blaugh A ja cie dopiero zdąrzyłem porzegnać a ty już wracasz no wiesz co ... jestes Fee... smile .... nio świetnie.. teraz jeszcze jestem Feee xd gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii nyuuu *rozplaszcza sie na podlodze* mi tez sie nic nie kce >_< niech ktos za mnie zrobi zadania domowe i sie nauczy na sprawdzian No czesc Aki-ś ... włazi na nia i sobie tupie tup tup ... Ja za ciebie nic nie zrobie bo tez nic mi sie niechce ... Zeskakuje z niej ... i jak masarzyk był wporzo ?? 1500 sie nalerzy ... wink ...
... Wyciaga kubel z woda i polewa cialo zimna h2o ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:48 am
Lethiel Akiko Tamashii nyuuu *rozplaszcza sie na podlodze* mi tez sie nic nie kce >_< niech ktos za mnie zrobi zadania domowe i sie nauczy na sprawdzian witaj aki.. jak zdasz za mnie matoore to nie ma sprawy xd *przytuuuuuuuuuul* whee eeee......nie dzieki dziewczyny, wole juz zrobic swoje rzeczy ktore mam do zrobienia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|