|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 7:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:04 am
ninja
Kurza stopa ale leniwy dzień :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:11 am
BeeWolf_san ninja Kurza stopa ale leniwy dzień :/ to fakt... tez juz to dzisiaj pisalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:13 am
Ozzwald BeeWolf_san ninja Kurza stopa ale leniwy dzień :/ to fakt... tez juz to dzisiaj pisalem... "Jakto mowie Wujek Szpadel" .... crying ... cos bym porobił :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:19 am
czesc ... rozleniwilem sie i nic mi sie niechce sad ... co sie dzieje ... gonk nawet anime niechce mi sie ogladać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:21 am
BeeWolf_san czesc ... rozleniwilem sie i nic mi sie niechce sad ... co sie dzieje ... gonk nawet anime niechce mi sie ogladać O.o ... co sie s toba dzieje !!! gonk *łapie go za ramiona* *ptrząs* opanooj sie xd ech.. mi tesh sie nic nie chce... trace resztki wiary w to ze zdam ustna z angielskiego.. a uczyc mi sie straashliwie nie chce.. mam jeszcze na szczeście cale jutro.. ale pewnie zaczne panikować O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:22 am
BeeWolf_san czesc ... rozleniwilem sie i nic mi sie niechce sad ... co sie dzieje ... gonk nawet anime niechce mi sie ogladać chyba nikomu sie nie chce neutral Mam jutro egzamin a nawet nie moge patrzec na ksiazke ani nic co sie wiaze ze szkola confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:24 am
Lethiel BeeWolf_san czesc ... rozleniwilem sie i nic mi sie niechce sad ... co sie dzieje ... gonk nawet anime niechce mi sie ogladać O.o ... co sie s toba dzieje !!! gonk *łapie go za ramiona* *ptrząs* opanooj sie xd ech.. mi tesh sie nic nie chce... trace resztki wiary w to ze zdam ustna z angielskiego.. a uczyc mi sie straashliwie nie chce.. mam jeszcze na szczeście cale jutro.. ale pewnie zaczne panikować O_o Od podtrzasania Lethiel odpadła mu głowa.... crying ... Aaaa.... nie mam głowye ...
Nie ma co sie bać jak ja zdałemt o karzdy zda biggrin ... hehehe ... Dziś chyba karzdy nie ma na nic ochoty nie wiem moze to atak O[p]bcy-ch ... tak chca zawładnąć nasz planeta ... biggrin
Omciu mi sie też nic nie chce sad ... przytula sie mrał a moze wink ... hihi:* całuje usteczka, moze gdzies wyjde bo oszaleje w domu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:27 am
BeeWolf_san Od podtrzasania Lethiel odpadła mu głowa.... crying ... Aaaa.... nie mam głowye ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:29 am
Omega Sun BeeWolf_san Od podtrzasania Lethiel odpadła mu głowa.... crying ... Aaaa.... nie mam głowye ...
a moze tak popsocic :* ...mrał wink xd xd xd PRzytula sie :* ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:30 am
BeeWolf_san Od podtrzasania Lethiel odpadła mu głowa.... crying ... Aaaa.... nie mam głowy ... no iii? przecież ośrodek myślowy umieszczony masz z goła gdzie indziej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:30 am
idu sie powyzywac na amerykańcach xd .. moze mi sie hoomor polepshy xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 8:33 am
Lethiel idu sie powyzywac na amerykańcach xd .. moze mi sie hoomor polepshy xd xp powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|