|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:30 am
Kukus Ozzwald Akiko Tamashii Neilameane Mi sie wydaje, czy cos o yaoi nadajecie *szeroki usmiech* tak....mowimy o tolerancji wink a ja jestem nie tolerancyjny.... ja jestem tolerancyjny póki nie zostanę zaatakowany przez jakiegoś żyda, czarnego czy geja... wtedy tolerancja na bok i walę łbem gnoja o ścianę aż nie przestanie harczeć domokun wink zdrowe podejscie do sprawy biggrin ...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:31 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Akiko Tamashii Neilameane Mi sie wydaje, czy cos o yaoi nadajecie *szeroki usmiech* tak....mowimy o tolerancji wink a ja jestem nie tolerancyjny.... ja jestem tolerancyjny póki nie zostanę zaatakowany przez jakiegoś żyda, czarnego czy geja... wtedy tolerancja na bok i walę łbem gnoja o ścianę aż nie przestanie harczeć domokun wink na koniec dodam ze Zyd powinien wisiec albo do gazu... chyba niemiec....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:33 am
Ozzwald Neilameane Jak na rekolekcjach ksiedza spytalam o zwiazek homoseksualitsow, to dopiero byla przemowa.... chyba 15 minut nieustannie gadal, ze to jest CHOROBA, ze to normalnie ludzie, ale musza z ta choroba walczyc itp. ksieza to tez choroba i trzeba ja zwalczac... wszyscy [poza żydami, przegiętymi ciotami ii lesbami] są ludźmi, i są równi... księża to jednak patologia społeczna... cudze dzieci mówią do nich "ojcze" a własne "wujku" a kościół jest w tej chcwili najprężdziej działającą korporacją na świecie, mają dochody zbliżone do McDonalda, a przypominam iż są zwolnieni z podatku eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ozzwald Akiko Tamashii Neilameane Mi sie wydaje, czy cos o yaoi nadajecie *szeroki usmiech* tak....mowimy o tolerancji wink a ja jestem nie tolerancyjny.... ja jestem tolerancyjny .................... nie toleruje tylko "smierdzieli" >>> ludzi ktorzy sie nie myja i smierdza na 10 m .......... mielismy takiego w klasie , ludzie sie bili o miejscxe prz oknie xd xd hmmm.....o takim problemie jeszcze nie slyszalam xd oooo dzieki kukus ze mi przypomniales.....jeszcze o religii tza tu pomowic :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A tolerancja wobec rasy? Jak bylam w Ladynie to czarni stali kolo japonczykow, juz nie mowiac ze wyznajacy inne religie ze soba normalnie rozmawiali. Wiec chyba najwiekszy problem z tolerancja maja nie kolorowi czy wyznania roznych religii, ale wlasnie homoseksualisci. Ale jak sie zaloze za niedlugo bedzie i to tolerowane jak wyzej wymienione przypadki. Swiat szybko sie przyzwyczaja do nowosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:34 am
nein... cyklon cacy, jude be
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:36 am
zmykam.. angielski czeka gonk papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane A tolerancja wobec rasy? Jak bylam w Ladynie to czarni stali kolo japonczykow, juz nie mowiac ze wyznajacy inne religie ze soba normalnie rozmawiali. Wiec chyba najwiekszy problem z tolerancja maja nie kolorowi czy wyznania roznych religii, ale wlasnie homoseksualisci. Ale jak sie zaloze za niedlugo bedzie i to tolerowane jak wyzej wymienione przypadki. Swiat szybko sie przyzwyczaja do nowosci. tak, bo ludzie boja sie nowosi i zmian, tak jak w srednowieczu za wiare w boga mozna bylo nawet poniesc smierc (w sredniowieczu ?? ^^" )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel zmykam.. angielski czeka gonk papatki Angielski jeszcze nie taki zly. Gorzej lacina =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:37 am
żydzi .............. hmmm zrobili z nas kozła ofiarnego ......... bo przeciez to niby przez polakow zgineło tyle zydow na terenie naszego kraju ........... czusta bzdura własnie tylko w polsce grozila kara roztrzelania całej rodziny za ukrywanie zydow ......... a czemu do nas przyjezdzali bo tylko u nas mogli zyc swobodnie i wyznawac swoja religie ...... pozatym Hitler wyznaczył cene amerykanskim zydom za kazdego zyda , ale oni ich olali i teraz maja poczucie winy wiec zwalaja wine na nas POLAKOW najbardziej tolerancyjne panstwo ...... to nie sa wymysły tylko prawda ....... ale zydzi to maja w dupie i wszytko przeznas a pozniej w filmach robia z polakow psychopatow i mordercow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:39 am
Falcone żydzi .............. hmmm zrobili z nas kozła ofiarnego ......... bo przeciez to niby przez polakow zgineło tyle zydow na terenie naszego kraju ........... czusta bzdura własnie tylko w polsce grozila kara roztrzelania całej rodziny za ukrywanie zydow ......... a czemu do nas przyjezdzali bo tylko u nas mogli zyc swobodnie i wyznawac swoja religie ...... pozatym Hitler wyznaczył cene amerykanskim zydom za kazdego zyda , ale oni ich olali i teraz maja poczucie winy wiec zwalaja wine na nas POLAKOW najbardziej tolerancyjne panstwo ...... to nie sa wymysły tylko prawda ....... ale zydzi to maja w dupie i wszytko przeznas a pozniej w filmach robia z polakow psychopatow i mordercow No w sumie masz racje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:39 am
Kukus Ozzwald Neilameane Jak na rekolekcjach ksiedza spytalam o zwiazek homoseksualitsow, to dopiero byla przemowa.... chyba 15 minut nieustannie gadal, ze to jest CHOROBA, ze to normalnie ludzie, ale musza z ta choroba walczyc itp. ksieza to tez choroba i trzeba ja zwalczac... wszyscy [poza żydami, przegiętymi ciotami ii lesbami] są ludźmi, i są równi... księża to jednak patologia społeczna... cudze dzieci mówią do nich "ojcze" a własne "wujku" a kościół jest w tej chcwili najprężdziej działającą korporacją na świecie, mają dochody zbliżone do McDonalda, a przypominam iż są zwolnieni z podatku eek ja wieze w boga ............... w koscioł juz nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:42 am
Neilameane A tolerancja wobec rasy? Jak bylam w Ladynie to czarni stali kolo japonczykow, juz nie mowiac ze wyznajacy inne religie ze soba normalnie rozmawiali. Wiec chyba najwiekszy problem z tolerancja maja nie kolorowi czy wyznania roznych religii, ale wlasnie homoseksualisci. Ale jak sie zaloze za niedlugo bedzie i to tolerowane jak wyzej wymienione przypadki. Swiat szybko sie przyzwyczaja do nowosci. mówi się teraz o dwóch przejawiach nietolerancji najsilniejszych na świecie... antysemityzmie i homofobii... a teraz wam powiem czemu one są tak silne... Hitler walił żydów, fakt, mordował i jest zbrodniarzem... więc dziwne jest to, że ludzie nadal nienawidzą tego co on, ale logiczne... wojna skończyła się 60 lat temu, a żydzi nadal twierdzą, że są poszkodowani, nadal domagają się przeprosin, robią z siebie ofiary i opowiadają jak mają ciężko... a co robią? walą palestyńczyków niemal tak jak wujek Adolf walił ich... teraz sprawa pedałów... gej czy heteryk, człowiek to człowiek, pracuję z gejami, czasem z nimi imprezuję i w zasadzie wielu z nich to WPORZO ludzie... ale homofobia nie jest tak silna z ich powodu, a z powodu "przegiętych" czyli ciot, którym wydaje się, że wszyscy się na nich zawzięli, że trzeba ich traktować spedcjalnie, bo są wrażliwi, że heterycy to prostaki... bądźmy ze sobą szczerzy, wśród nas są homofobii, ale u nich występuje heterofobia... marsz równości nieodbył się, bo Kaczuś jest homofobem, ale dla mnie byłby to dobry pomysł pod warunkiem, że za pochodem gejów szedłby pochód heteryków, oni się pokazują, my się pokazujemy tyle... jeśli ma zniknąć nietolerancja to nie możemy mówić, że "tylko biały człowiek jest rasistą"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|